Post by Kinezos Emporos » Wed Oct 24, 2012 9:24 pm

Καλησπέρα κι από μένα παιδιά. Ονομάζομαι Κώστας. Έχω ακούσει για το opencart τα καλύτερα λόγια.. Μεταγραφή από Prestashop που τον τελευταίο καιρό τα έχει κάνει σκατά με τα bugs.. Ελπίζω να μου αρέσει εδώ που να μην θέλω να φύγω και να βοηθήσω από την μεριά μου όσο μπορώ την κοινότητα ;D :laugh:

Post by People's Code » Thu Oct 25, 2012 2:40 pm

Καλώς ήρθες Κώστα, θα χαρούμε πολύ να έχουμε μία ακόμα ενεργή συμμετοχή στο Ελληνικό forum του Opencart. :)

PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart

Active Member

Location - Hellas

Post by corpus » Thu Oct 25, 2012 11:37 pm

καλησπερα, καλως ηλθες κωστα
Xαλια το πρεστασοπ δλδ?
Aναγκαστηκα εδω και 2 βδομαδες να μεταφερω ενα oscommerce site σε OC για να γινει λειτουργικο και ποιο συγχρονο.
Πριν παρω την αποφαση για την μετατροπη ειχα σκεφτει και το πρεστα αλλα δεν το αποφασισα.
Mε το OC αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως ισως να του λειπουν καποιες λειτουργιες βασικες για μενα αλλα τις καλυπτουν διαφορα extensions (payed τα περισσοτερα, πραγμα που δεν μου αρεσει).

BTW προσπαθω να βρω πως θα μπορω σε καθε κατηγορια να κανω sort τα προιοντα της με βαση την μαρκα-κατασκευαστη Eπισης να επιλεγω μεσα απο καποιο drop-down ισως module τον κατασκευαστη και να με οδηγει σε μια σελιδα που να εμφανιζονται οι κατηγοριες οι οποιες περιεχουν προιοντα του κατασκευαστη . Mπορει καποιος να με διαφωτισει πως θα το κανω ή να με κατευθηνει σε καποιο extension,?

New member