Παιδιά καλησπέρα,
Κατ'αρχάς είμαι νέα στον κόσμο του προγραμματισμού αλλά έχω εμπειρία κυρίως με C# (ASP.NET MVC) και όχι PHP.
Παρ'ολα αυτά έχω φτιάξει το πρώτο μου eshop στο OpenCart και το έχω παραμετροποιήσει σε ικανοποιητικό (για μένα) βαθμό, παρ'ολο που δεν γνωρίζω ιδιαίτερα PHP.
Αρχικά, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κοστολόγηση των μεταφορικών.
Πώς την κάνετε;;; γιατί τα modules που υπάρχουν ήδη στο OpenCart δεν είναι αρκετά.
Απ'οσο γνωρίζω, η κοστολόγιση των μεταφορικών γίνονται με βάση το βάρος, διαστάσεις, χώρα-Τ.Κ. και τέτοια.
Και υποθέτω οτι ανάλογα την εταιρία που συνεργάζεται ο κάθε ένας, αυτά όλα διαφέρουν ανάλογα με τον κωδικό πελάτη!
Πώς έχετε λύσει λοιπόν το παραπάνω θέμα;;;
Το δικό μου πρόβλημα έχει ως εξής: Θέλω να συνδέσω το eshop με την TNT. Μου έχει δώσει ένα σορό κατεβατά με documentation, παραδείγματα σε κώδικα (XML) και τέτοια αλλά δεν έχω ιδέα πώς μπορώ όλα αυτά να τα συνδέσω με το OpenCart! Έχω την εντύπωση πως πρέπει να φτιάξω ένα module ειδικά για αυτό (!!!) και δεν ξέρω αν αξίζει ή αν μπορώ να το κάνω!
Βρήκα κάτι αντίστοιχο εδώ: http://www.freelancer.com/projects/PHP- ... odule.html και το τιμολογεί γύρω στα 200$. Κάτι τέτοιο για να φτιαχτεί εδώ στην Ελλάδα πόσο θα χρεωνόταν; Γιατί αυτού του τύπου τα site έχουν χαμηλές τιμές απ'οσο γνωρίζω..
Εσύ, σύμφωνα με ποιές παραμέτρους θες να γίνεται η κοστολόγηση της αποστολής ?Αρχικά, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την κοστολόγηση των μεταφορικών.
Πώς την κάνετε;;; γιατί τα modules που υπάρχουν ήδη στο OpenCart δεν είναι αρκετά.
Ναί θα χρειαστεί να φτιάξεις extension, αλλά εφόσον δίνουν παραδείγματα κώδικα ίσως να μην είναι τόσο δύσκολο όσο φαντάζεσαι.Το δικό μου πρόβλημα έχει ως εξής: Θέλω να συνδέσω το eshop με την TNT. Μου έχει δώσει ένα σορό κατεβατά με documentation, παραδείγματα σε κώδικα (XML) και τέτοια αλλά δεν έχω ιδέα πώς μπορώ όλα αυτά να τα συνδέσω με το OpenCart! Έχω την εντύπωση πως πρέπει να φτιάξω ένα module ειδικά για αυτό (!!!) και δεν ξέρω αν αξίζει ή αν μπορώ να το κάνω!
PeoplesCode.com
Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart | Extensions - Φιλοξενία - Αναβάθμιση - Τεχνική Υποστήριξη OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart