Post by razvanunik » Tue Jul 31, 2012 3:02 pm

Salutare tuturor,

Am o nelamurire, daca ma poate ajuta cineva.

Doresc sa creez un magazin online, in 3 limbi (romana, engleza si germana) pe 3 domenii (.ro .com .de).
CUm as putea sa fac sa am acelasi magazin , dar cand vizitatorii intra pe .ro sa ii apara limba default romana, cand intra pe .com sa ii apara limba default engleza, iar cand intra pe .de sa ii apara limba default in germana ? Pe toate 3 siteuri sa fie toate 3 limbi , dar sa difere limba default.

Se poate face ca atunci cand fac o modificare sa se schimbe automat pe toate cele 3 domenii (.ro , .com si .de ) ???
Asta ma intereseaza!

Multumesc,
Toate cele bune !

New member

Post by inactiveaccount9912 » Tue Jul 31, 2012 4:08 pm

Cel mai bine ar fii sa-l setezi prin sistemul multistore ca sa fie si putin diferite magazinele(mai schimbi anumite detalii) pentru ca din cate stiu eu dauneaza sa ai mai multe adrese pentru acelasi site.

Expert Member

Post by stf » Sat Aug 04, 2012 8:42 pm

sincer, nu stiu daca ai ales platforma potrivita pt asa ceva ...

cel mai simplu ar fi sa te hotarasti la domeniul de baza ( .ro, .com sau .de ) si sa vorbesti cu cineva sa-ti instaleze un script care schimba limba site-ului in functie de tara din care este utilizatorul , in functie de IP.

Daca ai cumparat cele 3 domenii , la fel, hotaraste-te la unul de baza si la celelalte doua domenii le faci redirect spre cel de baza.

Ceea ce spui tu acolo ca vrei sa faci dauneaza dpdv al optimizarii. Nu poti sa ai 3 site-uri identice, pe domenii diferite, chiar daca limba este diferita.

Daca ai vazut pe cineva care a facut asa, verifica ce pozitii au in motoarele de cautare ....

stf
New member