Καλησπέρα σε όλους (και όλες). Έχω έναν πελάτη που πουλάει στερεοφωνικά (και ηχεία), και υπάρχει το εξής ιδιόμορφο πρόβλημα: ένα μοντέλο ηχείων (ας πούμε ότι λέγεται ΑΡ-1) διατίθεται σε πέντε διαφορετικούς χρωματισμούς ξύλου, οι οποίοι πρέπει όλοι να είναι διαθέσιμοι και επιλέξιμοι (από τον πελάτη του ηλεκτρονικού καταστήματος), κάτω από τον ΙΔΙΟ κωδικό προϊόντος.
Δηλαδή, για να είμαι σαφέστατος, δεν πρέπει να υπάρχουν πέντε κωδικοί προϊόντος, αλλά μόνο ένας, και οι πέντε παραλλαγές αυτού του κωδικού να εμφανίζονται σε κάποιο είδος μενού προκειμένου να μπορεί ο τελικός πελάτης να επιλέξει αυτό που προτιμά. Εννοείται ότι κάθε παραλλαγή ξύλου έχει τη δική της τιμή, διαφορετική από των υπόλοιπων τεσσάρων παραλλαγών ξύλου.
Εσείς που έχετε κάποια εμπειρία με το opencat κρίνετε ότι είναι εφικτό να ενταχθεί αυτή η λογική στον κατάλογο προϊόντων του opencart και αν ναι, με ποιο τρόπο; Δυστυχώς είμαι πολύ νέος στη χρήση του opencart και παρ' ότι δεν βαριέμαι να ψάξω μόνος μου, η ορολογία που χρησιμοποιεί μου είναι άγνωστη προς το παρόν, και χρειάζομαι αυτή την απάντηση πριν αποφασίσω αν θα εντρυφήσω στο σύστημα.
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
Καλημέρα,
σε αυτό το προϊόν: Botonakis OpenCart - Server Installation
εάν μπεις μέσα θα δεις ότι έχει επιλογές κατά την προβολή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω βάλει τύπους λειτουργικών συστημάτων. Κάτι τέτοιο θες; Δηλαδή, να επιλέγει ο χρήστης τι χρώμα θα έχουν τα ηχεία χωρίς να έχει άλλο κωδικό το προϊόν και αυτόματα να ή να μην αλλάζει και η τιμή.
Αυτό γίνεται πανεύκολα στο OpenCart. Πες μου εάν είναι αυτό για να σου πω πως να το κάνεις.
Σε ευχαριστώ.
σε αυτό το προϊόν: Botonakis OpenCart - Server Installation
εάν μπεις μέσα θα δεις ότι έχει επιλογές κατά την προβολή. Στη συγκεκριμένη περίπτωση έχω βάλει τύπους λειτουργικών συστημάτων. Κάτι τέτοιο θες; Δηλαδή, να επιλέγει ο χρήστης τι χρώμα θα έχουν τα ηχεία χωρίς να έχει άλλο κωδικό το προϊόν και αυτόματα να ή να μην αλλάζει και η τιμή.
Αυτό γίνεται πανεύκολα στο OpenCart. Πες μου εάν είναι αυτό για να σου πω πως να το κάνεις.
Σε ευχαριστώ.