Για σας με λένε θανάση και δεν είμαι ιδιαιτερα σχετικός με το άθλημα αλλα το παλεύω. η ερώτηση μου είναι μετά το ανέβασμα στο host μας και την εγκατάσταση Ποια αρχεία πρέπει να διαγράφουμε?
το πρόβλημα μου βασικά είναι ότι έφτιαξα μια σελίδα index.html που είναι μια φωτό under construction.... την ανέβασα στον ίδιο φάκελο με τα αλλα αρχεία και δυστυχώς τίποτα!
όταν ανοίγω το site μου βγαίνει το opencart κανονικά.
το site που ετοιμάζω είναι www.steelbees.com
βασικά ποίες λύσεις υπάρχουν μέχρι να ετοιμάσω το oc να μην φαίνεται?
ευχαριστώ προκαταβολικά θανάσης
Τελικά το πρόβλημα μου με την αρχική σελίδα το elisa. Μέσα στα αρχεία που έχουμε ανεβάσει στο host μας έχει ένα αρχείο index.php όπου το αντέγραψα στο pc μου και μετά το διέγραψα από τον host μου. Μετά ανέβασα τη σελίδα index.html που είχα φτιάξει και όλα ok. Αν θέλω να μπω να ρυθμίσω το OC μπαίνω όπως παλιά σαν admin. Όταν θέλω να επαναφέρω το OC ανεβάζω πάλι το αρχείο index.php. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος άλλος ευκολότερος τρόπος πάντως αυτό φαίνεται να δουλεύει. H απορία μου βεβαια παραμένει... ποια αρχεία πρέπει να διαγράψουμε? το install βεβαια το έχω σβήσει αλλα χρειάζεται να σβήσουμε και αλλα?
Καλημέρα φίλε μου,
αυτό που κάνεις ναι μεν έχει αποτέλεσμα αλλά είναι εντελώς λάθος σαν φιλοσοφία.
Μπες σαν διαχειριστής και πήγαινε εδώ:
System > Settings > Edit > Server > Maintenance mode
Αποθήκευσε τις αλλαγές και είσαι έτοιμος. Μόνο ο admin θα βλέπει κανονικά το eshop.
Οι υπόλοιποι χρήστες θα βλέπουν ένα μήνυμα Under Maintenance.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
αυτό που κάνεις ναι μεν έχει αποτέλεσμα αλλά είναι εντελώς λάθος σαν φιλοσοφία.
Μπες σαν διαχειριστής και πήγαινε εδώ:
System > Settings > Edit > Server > Maintenance mode
Αποθήκευσε τις αλλαγές και είσαι έτοιμος. Μόνο ο admin θα βλέπει κανονικά το eshop.
Οι υπόλοιποι χρήστες θα βλέπουν ένα μήνυμα Under Maintenance.
Ελπίζω να σε βοήθησα.
Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου και ένα μεγάλο μπράβο που μας βοηθάς όλους εδώ όταν μπορείς. Καταρχήν την πάτησα άσχημα! Το δοκίμασα και νόμιζα πως δεν δουλεύει! Eίπες την μαγική κουβέντα που δεν έδωσα τόσο σημασία.... ''Μόνο ο admin θα βλέπει κανονικά το eshop''!!!! Eμπαινα από το pc που μπαίνω και σαν admin και έβλεπα κανονικά το OC αλλα όταν μπήκα από άλλο pc ήταν όλα ένταξη. Έχουμε κάποιο τρόπο να ρυθμίσουμε τι θα φαίνεται και τι θα λέει?
Μπορείς να αλλάξεις και το κείμενο και την εμφάνιση της σελίδας συντήρησης.
Έχω φτιάξει έναν αναλυτικό οδηγό γι'αυτό. Μπορείς τον δεις πατώντας το παρακάτω link:
http://wiki.botonakis.com/index.php/Ope ... nance_mode

Έχω φτιάξει έναν αναλυτικό οδηγό γι'αυτό. Μπορείς τον δεις πατώντας το παρακάτω link:
http://wiki.botonakis.com/index.php/Ope ... nance_mode