Post by jagman » Fri Jul 10, 2009 5:21 pm

Hi

When I do a newsletter send I get an email through showing this, and a .txt attachment which is the actual HTML newsletter. What am I doing wrong? Many thanks for your help

Code: Select all

------=_NextPart_18e80ba264358c7dcd4b88900f076b3a
Content-Type: multipart/alternative; boundary="----=_NextPart_18e80ba264358c7dcd4b88900f076b3a_alt"

------=_NextPart_18e80ba264358c7dcd4b88900f076b3a_alt
Content-Type: text/plain; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: base64
VGhpcyBpcyBhIEhUTUwgZW1haWwgYW5kIHlvdXIgZW1haWwgY2xpZW50IHNvZnR3YXJlIGRvZXMg
bm90IHN1cHBvcnQgSFRNTCBlbWFpbCE=
------=_NextPart_18e80ba264358c7dcd4b88900f076b3a_alt
Content-Type: text/html; charset="utf-8"
Content-Transfer-Encoding: base64

PGh0bWwgZGlyPSJsdHIiIGxhbmc9ImVuIj4KPGhlYWQ+Cjx0aXRsZT5UZXN0IG5ld3NsZXR0
PGh0bWwgZGlyPSJsdHIiIGxhbmc9ImVuIj4KPGhlYWQ+ZXI8
L3RpdGxlPgo8bWV0YSBodHRwLWVxdWl2PSJDb250ZW50LVR5cGUiIGNvbnRlbnQ9InRleHQvaHRt
bDsgY2hhcnNldD1VVEYtOCI+CjwvaGVhZD4KPGJvZHk+PHA+aGVsbG8gPHN0cm9uZz5KYW1l
bDsgY2hhcnNldD1VVEYtOCI+CjwvaGVhZD4KPGJvZHk+PHA+cyZu
YnNwOzwvc3Ryb25nPjwvcD4NCjxwPjxpbWcgYWx0PSIiIHdpZHRoPSIyNTAiIGhlaWdodD0iMTMw
IiBzcmM9Ii9pbWFnZS91c2VyZmlsZXMvaW1hZ2UvUGljdHVyZS02NjguanBnIiAvPjwvcD48L2Jv
ZHk+CjwvaHRtbD4K
------=_NextPart_18e80ba264358c7dcd4b88900f076b3a_alt--

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 10, 2009 4:45 pm

Post by chiefk » Wed Aug 12, 2009 7:15 am

yeah me too. i tried this mail function a few times to myself.All ok but now it gives me this mambo jumbo.Any ideas anyone?

New member

Posts

Joined
Fri May 22, 2009 7:52 pm

Post by Daniel » Wed Aug 12, 2009 7:25 am

i thnk its because its using \r\n and it should be just \n.

I got it working in gmail.

does this happen on both smtp and the standard mail fucntion?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by chiefk » Wed Aug 12, 2009 4:38 pm

on standard mail function. I haven't tried the SMTP as the mail was working fine( until now)
eh, what do you mean by \r\n? what is this? am not very PHP'd

New member

Posts

Joined
Fri May 22, 2009 7:52 pm

Post by chiefk » Wed Aug 12, 2009 4:57 pm

Oh, i've just tried sending myself one and viewed it in yahoo mail and it'd fine. Could the problem be my outlook filtering our the message or...? That means probably those customers using theis email clients may not view it.Any ideas?

New member

Posts

Joined
Fri May 22, 2009 7:52 pm

Post by vamhyd » Sat Jul 02, 2011 6:33 am

same problem

Newbie

Posts

Joined
Wed Jun 22, 2011 4:37 pm
Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 44 guests