Post by Ozfarmer » Sun Sep 25, 2011 4:20 pm

chadelkins wrote:It works great on the individual item page ...
store/index.php?route=product/product&path=70&product_id=100

but doesn't work on the main items listing page ...
store/index.php?route=product/category&path=70
Hi Wonderful Mod! is the above going to fixed?

Active Member

Posts

Joined
Wed Aug 17, 2011 7:08 pm
Location - Australia

Post by victor.gatto » Thu Sep 29, 2011 1:03 pm

same, need it to work for featured products, your the best q ;)

Active Member

Posts

Joined
Thu Sep 01, 2011 9:14 am

Post by clapiana » Thu Oct 06, 2011 4:10 am

when this works on the 1513 grid/list displays it will be excellent

New member

Posts

Joined
Thu Sep 01, 2011 6:22 pm

Post by Derrickyoung95 » Sat Nov 05, 2011 7:49 am

i have installed VQMOD and the cache directory is populated. I then copied the XML file to the vqmod\xml folder but does not work.

Any ideas? Any update Q on having the category page show out of stick msg too?

installed on Opencart 1.4.9.5
VQMod 2.1.4


Posts

Joined
Mon Sep 05, 2011 8:10 pm

Post by Sam Hayes » Sat Nov 12, 2011 5:03 pm

Just tried on 1.5.1.3 with no luck. Would love to see this product updated if possible.

Newbie

Posts

Joined
Thu Oct 27, 2011 7:25 am

Post by tobychin » Thu Dec 01, 2011 4:31 am

I have modified the original VQMod to now also remove the Add to Cart button from the following pages:

1. Product pages (already there)
2. Category pages
3. Search pages

This version of the mod is only set up for OC v1.5.x and VQMod 2.1.x and higher. I didn't include the manufacturer mod because we don't use that portion of OC. So, if someone wants to add that in and then re-upload.... ;D

Attachments

Updated 12/8 to fix search ATC displaying incorrectly and added support for Featured module.

Last edited by tobychin on Fri Dec 09, 2011 1:01 am, edited 2 times in total.

- Toby
"The only way to get to the top is to get off your bottom." - Fortune Cookie


New member

Posts

Joined
Tue Jul 12, 2011 12:03 am
Location - Warsaw, Indiana

Post by eBsimplicity » Thu Dec 08, 2011 12:27 am

Hello tobchin!

Your version worked great!

But i couldn't make it replace the buttons in the module, "Featured". Which is basically my entire front page. I tried to copy parts of your work, with some modifications, though without luck.

You got any advice/solution for this?

Thanks!

User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Dec 08, 2011 12:21 am

Post by tobychin » Fri Dec 09, 2011 12:23 am

eBsimplicity,
Glad to hear it worked for you! I'll add in support for the featured module. Should be done in a couple days, if not later today.

- Toby
"The only way to get to the top is to get off your bottom." - Fortune Cookie


New member

Posts

Joined
Tue Jul 12, 2011 12:03 am
Location - Warsaw, Indiana

Post by tobychin » Fri Dec 09, 2011 1:05 am

Got it done sooner than expected. Redownload for Featured module support.

If you've downloaded it before, you may want to download it again. I made an error in the search page where the stock displayed opposite what it should have displayed.

- Toby
"The only way to get to the top is to get off your bottom." - Fortune Cookie


New member

Posts

Joined
Tue Jul 12, 2011 12:03 am
Location - Warsaw, Indiana

Post by picstart » Fri Dec 09, 2011 6:50 am

Is it possible to change the colour of the button that displays out of stock , so people can see at a glance out of stock products

New member

Posts

Joined
Fri Dec 09, 2011 6:44 am

Post by major1337 » Thu Dec 15, 2011 11:37 am

hi tobychin,
thank you for the great mod!!! thank you! thats exactly the one thing that i miss at opencart!!! thanks =)

could you modify also the out_of_order_button for the newest products? that would be great!

thanks again mate!

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 16, 2011 9:19 am

Post by mwshark » Fri Dec 16, 2011 4:57 am

major1337 wrote:hi tobychin,
thank you for the great mod!!! thank you! thats exactly the one thing that i miss at opencart!!! thanks =)

could you modify also the out_of_order_button for the newest products? that would be great!

thanks again mate!
Hi ya,

This mod is exactly what I need, so thank you very much tobychin.

I have modified the previous version as I too needed the mod to work for the latest products. I have updated the new version (attached)

(Please note that I did not create this mod, I have simply adapted it to work with the latest module in addition to the preivous features)

Attachments


Newbie

Posts

Joined
Thu Dec 08, 2011 11:56 pm

Post by major1337 » Fri Dec 16, 2011 2:06 pm

hi mwshark,
thanks but it don´t work... yesterday i have done the same but it also dont work .
by changing "latest.tpl" and "latest.php" nothing work anymore... everything is shown as buyable.
i use the latest opcart version 1.5.1.3.

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 16, 2011 9:19 am

Post by major1337 » Mon Dec 19, 2011 4:11 pm

10 times downloaded... could someone of you downloaders, tell me if the script work for you and what version of opencart do you use, if it work?

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 16, 2011 9:19 am

Post by Marcus » Fri Dec 30, 2011 4:11 am

Really good Mod and working fine in 1.5.1.3.

Is it possible to change the Add to Cart text to Pre Order, happy for it to be greyed out, unless someone knows a way that the pre order items can be added to a separate list and sent off as an "order request" perhaps.

Cheers in advance

New member

Posts

Joined
Sun Dec 11, 2011 12:19 am

Post by tobychin » Thu Jan 05, 2012 2:32 am

mwshark,
You're very welcome. It's always fun to run with an idea!

major1337,
The last two available downloads you see here work on 1.5.1.3 for sure. You're welcome to download and try it on any other versions, but no guarantees. If you want it to work on your "Latest Product" module, you must leave that file as "latest.tpl" as Opencart is referencing it as a TemPLate file. When you say it doesn't work, do you mean that it doesn't work on the latest module and is still showing it as "Add to Cart"?

picstart,
I looked into changing the color of the button (very briefly) and I didn't get anywhere. Perhaps someone with more experience than myself will know how to change this (if possible).

Marcus,
Just open the mod up in Notepad and look for the text "Out of Stock" change it to whatever you like!

- Toby
"The only way to get to the top is to get off your bottom." - Fortune Cookie


New member

Posts

Joined
Tue Jul 12, 2011 12:03 am
Location - Warsaw, Indiana

Post by shjuan85 » Thu Jan 05, 2012 8:29 pm

Hello, I am using opencart 1.5.1.3, downloaded "Hide_atc_for_out_of_stock.xml", everything goes fine except that I find that "Related products" show "Out of Stock" status as well, kindly refer to "http://breathe.com.sg/cart/index.php?ro ... uct_id=55", kindly advise, thanks! :D

New member

Posts

Joined
Thu Jan 05, 2012 8:26 pm

Post by shjuan85 » Mon Jan 09, 2012 3:02 pm

shjuan85 wrote:Hello, I am using opencart 1.5.1.3, downloaded "Hide_atc_for_out_of_stock.xml", everything goes fine except that I find that "Related products" show "Out of Stock" status as well, kindly refer to "http://breathe.com.sg/cart/index.php?ro ... uct_id=55", kindly advise, thanks! :D
I found the answer :)

New member

Posts

Joined
Thu Jan 05, 2012 8:26 pm

Post by merrydukaan » Wed Jan 18, 2012 4:15 am

all .xml-ers, thanks a tonne!

>> search before you post and [solved] when solved
>>Opencart v1.5.1.3, php 5.1.6, Apache/2.2.3 (CentOS)


New member

Posts

Joined
Sun Jan 01, 2012 3:26 pm


Post by olimax » Fri Jan 20, 2012 11:55 pm

shjuan85 wrote:
shjuan85 wrote:Hello, I am using opencart 1.5.1.3, downloaded "Hide_atc_for_out_of_stock.xml", everything goes fine except that I find that "Related products" show "Out of Stock" status as well, kindly refer to "http://breathe.com.sg/cart/index.php?ro ... uct_id=55", kindly advise, thanks! :D
I found the answer :)
shjuan85 - what was the answer?
I am getting out of stock on Related Products when they are not

User avatar
New member

Posts

Joined
Thu Dec 22, 2011 5:08 pm
Location - Barcelona & London
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests