Post by kellyrnh » Thu Dec 01, 2011 5:27 am

Hi, I promise I looked through other posts, as this seems simple enough...
On my admin screen I get the "Warning: Install folder still exists!" message. Okay, no problem, lets go remove the Install folder. Problem is, I don't see one anywhere? I'm looking in the root directory that opencart is installed in, and see nothing. Am I missing something? Is it called something other than "Install"?

Thanks :)

New member

Posts

Joined
Fri Sep 16, 2011 11:49 pm

Post by florinsith » Thu Dec 01, 2011 5:33 am

Its called install. What do you mean you see nothing? Dont you see the admin , catalog, system and image folders?

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by kellyrnh » Thu Dec 01, 2011 5:37 am

No, I see all of those, I just don't see any Install folder to remove. This is why I am not sure what is causing the Warning.

New member

Posts

Joined
Fri Sep 16, 2011 11:49 pm

Post by kellyrnh » Thu Dec 01, 2011 5:39 am

These are the directories I see in my folder where Opencart is installed:
-admin
-catalog
-download
-image
-system

New member

Posts

Joined
Fri Sep 16, 2011 11:49 pm

Post by florinsith » Thu Dec 01, 2011 5:44 am

Try clearing your cache.

Image
My Extensions - SuperTheme - Opencart templates - Opencart modules


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Fri May 14, 2010 2:36 am


Post by kellyrnh » Thu Dec 01, 2011 5:48 am

Still nothing - although I am using an FTP program, I still refreshed my file list.

New member

Posts

Joined
Fri Sep 16, 2011 11:49 pm

Post by kellyrnh » Fri Dec 02, 2011 12:50 am

Hmm. Even though I had cleared my browser cache and even restarted my computer, it was still there yesterday, and mysteriously today it is gone. Weird! Thanks for the help!

New member

Posts

Joined
Fri Sep 16, 2011 11:49 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests