Post by studio10 » Tue Jun 21, 2011 3:05 am

apsona wrote:studio10 - have you tried the "Product option values" menu item under the "Product options" menu? If you did, and it failed for some reason, could you please send us the details (to support@apsona.com)?

We're still working on updates for 1.5. We'll definitely let you know when it's ready.

Thanks,
Apsona
http://apsona.com/shopadmin
I just tried, i can import values and see them at apsona admin panel but not in opencart admin panel or frontend? No errors.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 20, 2011 4:13 am

Post by apsona » Tue Jun 21, 2011 3:18 am

studio10 wrote:
apsona wrote:studio10 - have you tried the "Product option values" menu item under the "Product options" menu? If you did, and it failed for some reason, could you please send us the details (to support@apsona.com)?

We're still working on updates for 1.5. We'll definitely let you know when it's ready.

Thanks,
Apsona
http://apsona.com/shopadmin
I just tried, i can import values and see them at apsona admin panel but not in opencart admin panel or frontend? No errors.
Not sure I understand the issue. I just tried it on my test server, and it seems to work fine, with options showing in the OpenCart admin as well as in the store front. Are you sure you have chosen the options that are actually applicable to the products?

New member

Posts

Joined
Sat Jan 15, 2011 3:23 am

Post by studio10 » Tue Jun 21, 2011 3:25 am

Yes positive. First i imported product option to product with one file and next i imported product option values to that product / product option. I see option / option values at apsona backend but not in backend store or frontend store.

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 20, 2011 4:13 am

Post by Digital Sushi » Tue Jun 28, 2011 2:54 am

Is it possible to bulk import special prices?

Active Member

Posts

Joined
Mon Oct 18, 2010 10:23 pm
Location - South Africa

Post by chaiavi » Wed Jun 29, 2011 3:06 am

APSONA - Is the best addon I had on my zencart.

Tried to use it on my new opencart and it didn't work.


I have the latest opencart (1.505) so as I see on this thread it is not ready yet for this version.


Please Apsona coder, upgrade the apsona code cause you are the best mass edit tool ever!

A simple way (VQMod) of removing the "Powered by" From the emails and footer
Optimize and Speedup your open cart ( great for SEO )
List of all of my extensions

שיעורי וידאו חינם בשוק ההון


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Jun 03, 2011 4:59 pm
Location - Israel

Post by apsona » Wed Jun 29, 2011 3:24 am

chaiavi - thanks for the kind words! We're working on support for 1.5. We hope to get it out soon.

Regards.
Apsona
http://apsona.com/shopadmin

New member

Posts

Joined
Sat Jan 15, 2011 3:23 am

Post by Digital Sushi » Wed Jun 29, 2011 3:30 am

That's fantastic news!

Will we be able to update product tags and special pricing now? Can you implement it for 1.4?

Active Member

Posts

Joined
Mon Oct 18, 2010 10:23 pm
Location - South Africa

Post by apsona » Sun Jul 03, 2011 7:10 am

Hello,

Just letting you know that there is now a version of ShopAdmin available for OpenCart 1.5. Please visit our website's blog (http://apsona.com/blog) for more details.

Digital Sushi - we're still working on the special pricing and product tags issues. Would you happen to know the specific database tables and columns that you would be interested in? If so, please let us know, and that might help speed up the development.

We hope ShopAdmin continues to be useful to you.

Regards.
Apsona
http://apsona.com/shopadmin

New member

Posts

Joined
Sat Jan 15, 2011 3:23 am

Post by thegeekz » Mon Jul 04, 2011 1:17 pm

Great work!! Apsona! Hope all bugs I reported has been fixed... That aside I'll still have to wait for a few other extensions of mine to be compatible with OC 1.5 before I switch to it!

Thanks for your work!

No more using Apsona, as they are not updated.

  • Every upgrade -- rem. 2 reinstall vqmod & mindful of modules w/ VQmod -- E.g Import / Export Tool by MHC


Active Member

Posts

Joined
Tue Nov 02, 2010 10:24 am

Post by Digital Sushi » Mon Jul 04, 2011 3:48 pm

apsona wrote:Digital Sushi - we're still working on the special pricing and product tags issues. Would you happen to know the specific database tables and columns that you would be interested in? If so, please let us know, and that might help speed up the development.
The 2 specific tables I'm loooking at are product_special and product_tags

Active Member

Posts

Joined
Mon Oct 18, 2010 10:23 pm
Location - South Africa

Post by ThLord » Mon Jul 04, 2011 10:00 pm

i test the new version for OC 1.5.0 and it works great. until now i not get any error. ;D

Good Work

OC 1.5.0.5


New member

Posts

Joined
Tue Jun 14, 2011 4:09 am

Post by ThLord » Thu Jul 21, 2011 4:40 pm

same one test apsona with new v1.5.1 from OC ??

OC 1.5.0.5


New member

Posts

Joined
Tue Jun 14, 2011 4:09 am

Post by ThLord » Tue Oct 04, 2011 7:11 pm

Apsona support new OC Version 1.5.1.3 ?

OC 1.5.0.5


New member

Posts

Joined
Tue Jun 14, 2011 4:09 am

Post by apsona » Tue Oct 04, 2011 10:53 pm

ThLord - We haven't tried version 1.5.1 yet. Have you? Are you seeing any issues?

New member

Posts

Joined
Sat Jan 15, 2011 3:23 am

Post by ThLord » Wed Oct 05, 2011 5:56 pm

i haven´t tried not, i ask before i update ;-)

OC 1.5.0.5


New member

Posts

Joined
Tue Jun 14, 2011 4:09 am

Post by Mike Guenther » Thu Oct 13, 2011 8:06 pm

I just installed this software and followed the instructions precisely and I dont see:

"You should now be able to access ShopAdmin via its menu item in the System menu."

Is this software not compatible with version 1.5.1.3 of opencart?

Ideas?

Active Member

Posts

Joined
Thu Oct 13, 2011 12:00 am

Post by MyNawtyToys » Mon Oct 17, 2011 2:30 am

I just tried it on 1.5.1.3. and get the following error message "You do not have permission to access this page, please refer to your system administrator." I went into Top administrator and made sure that both Access and modify permissions were checked also

Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 17, 2011 2:28 am


Post by apsona » Mon Oct 17, 2011 6:52 am

MyNawtyToys - this is not likely to be an issue with ShopAdmin, but could be an issue with the file permissions that your hosting service expects. Perhaps try changing the apsona files to have executable permission?

New member

Posts

Joined
Sat Jan 15, 2011 3:23 am

Post by MyNawtyToys » Mon Oct 17, 2011 9:24 am

set all for Apsona to 755 and still get the same error message

Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 17, 2011 2:28 am


Post by MyNawtyToys » Mon Oct 17, 2011 9:28 am

disregard, had to rerun the install after setting the permissions and now it works. Thanks for the assistance.

Newbie

Posts

Joined
Mon Oct 17, 2011 2:28 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest