Post by Wouterjan » Sat Jun 25, 2011 7:43 pm

Nu staat hij de registratie en de bestellingsgegevens bij de landenlijst bijna alle landen.
Hoe zorg ik dat daar alleen maar Nederland staat?

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by i2Paq » Sat Jun 25, 2011 10:52 pm


Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Wouterjan » Sun Jun 26, 2011 2:18 am

Thanks,
Opgelost!

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by funrider » Fri Jul 29, 2011 10:09 pm

Recentelijk hebben we alle andere andere landen handmatig op 'disabled' gezet. Het was een pokke werk maar het is wel netjes zo. In de code sleutelen was een stuk sneller geweest alleen minder netjes. Ik hoop zoals al wordt gezegd in het Engelse topic dat dit in versie 1.5.x makkelijker/sneller kan om 1 of meerdere landen actief te hebben. Momenteel draaien we nog 1.4.8

OpenCart is the best Webshop tool! Congratulations with releasing version 1.5


New member

Posts

Joined
Thu Jun 10, 2010 9:19 pm
Location - Netherlands
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests