Zdravím,
nějak nemůžu přijít na to, kam do zdrojáku či OC vložit klíčová slova pro vyhledávače, Info pro roboty, Autora stránek a kam vložit Sitemap - to jsem si vygeneroval a vložil do kořenové složky ale seo ukazuje, že to pořád chybí:( Zkoušel jsem už lecos ale nic:(:) Díky za rady:)
nějak nemůžu přijít na to, kam do zdrojáku či OC vložit klíčová slova pro vyhledávače, Info pro roboty, Autora stránek a kam vložit Sitemap - to jsem si vygeneroval a vložil do kořenové složky ale seo ukazuje, že to pořád chybí:( Zkoušel jsem už lecos ale nic:(:) Díky za rady:)
Pokud myslíte pro hlavní stranu, tak v templetu catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl
A sitemap si musíte namapovat v .htaccess
RewriteRule sitemap.xml index.php?route=feed/google_sitemap
A sitemap si musíte namapovat v .htaccess
RewriteRule sitemap.xml index.php?route=feed/google_sitemap
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Já jsem se snažil to nacpat do zdrojáku ho header.tpl ale když jsem to dal zkontrolovat přes seo, tak vy to napsalo, že je to totálně špatně:):-D
Tohle tam vložim a nic:( Ve Wordpressu mi to normálně šlape:)
<meta name="author" content="Michal Kotek - michalkotek@volny.cz">
<meta name="keywords" lang="cs" content="iPhone, iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPad, iPod, kryty, ochranné pouzdra, fólie, nabíječky, sluchátka, USB kabely, GEVEY SIM">
Tohle tam vložim a nic:( Ve Wordpressu mi to normálně šlape:)
<meta name="author" content="Michal Kotek - michalkotek@volny.cz">
<meta name="keywords" lang="cs" content="iPhone, iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPad, iPod, kryty, ochranné pouzdra, fólie, nabíječky, sluchátka, USB kabely, GEVEY SIM">
Asi to tam vkládáte nějak špatně
A co to je "zkontrolovat přes seo" ? Co kdybyste třeba napsal o jaký web se jedná?

Myslel jsem co kdybyste napsal adresu vašeho shopu.
Klidně svůj header pošlete.
Ale jestli si myslíte, že vám meta author a meta keyword zlepší pozici vyhledávačích, tak nezlepší
Nemá to žádný jiný smysl než pár bodů navíc na seo-servisu. Opencart SEOptimalizaci opravdu potřebuje, ale tudy cesta nevede 
Klidně svůj header pošlete.
Ale jestli si myslíte, že vám meta author a meta keyword zlepší pozici vyhledávačích, tak nezlepší

Kvalitní SEO optimlizace je byznys, za který se tvrdě platí
Můžete si hrát s jednotlivými doporučeními seo-servisu a může to webu prospět, ale pokud vám chybí znalosti a zkušenosti, nebude to žádný zázrak.
Zajděte si na nějaký kurz SEO od H1.cz nebo dobryweb.cz nebo si zaplaťte odborníka.

Zajděte si na nějaký kurz SEO od H1.cz nebo dobryweb.cz nebo si zaplaťte odborníka.