Post by mr.mouse » Mon May 16, 2011 9:02 pm

Zdravim vespolek,
chtel bych se zeptat, jestli Vam funguje korektne uprava zbozi v objednavce provadena v administraci.
Mam uz OC 1.4.9.1 nainstalovany nejakou dobu a delal jsem pomerne hodne uprav a kdyz se ted objevila potreba menit objednavky (u zbozi s nejistym terminem dodani nabizime jeho substitut se slevou a zakaznici jsou casto pro), tak jsem prisel na to, ze se pri editaci zbozi v objednavce neprepocitavaji ceny a cela funkce se tvari nejak nedotazene. Zajimalo by me to jestli to je nejakou chybou, co jsem udelal nebo jestli je to vseobecny problem OC.
Koukal jsem na cerstvou betaverzi noveho OC, ze by muj problem vyresila aktualizace a k memu prekvapeni se zda, ze tato funkce vypadla uplne. Trochu to nechapu, protoze podle me jde o funkci celkem dulezitou.

Newbie

Post by hawkey » Tue May 17, 2011 1:55 am

Ano, toto dlouho nebylo v Opencartu řešeno, o něco lepší je to od verze 1.4.9.3 díky modulu z česko-slovenské produkce :)

Úpravu si můžete stáhnout jako mod - http://www.opencart.com/index.php?route ... on_id=1007

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart

Active Member

Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by mr.mouse » Tue May 17, 2011 3:06 pm

Jako obvykle velke diky za vynikajici doplnek. :ok:
Jenom mi rozhodil pocitani ceny se zaokrouhlovanim, ale to uz snad zvladnu doladit sam, aspon v to doufam. :)

Newbie