berushka wrote:pokud sis nepřejmoval výsledek query, přistupuje se k položkám záznamu $product_option['xxx'] a nikoliv $product_option_value['xxx'], nicméně se obávám, že tímto způsobem prefix stejně zpracovávat nemůžeš.marty wrote:Zkousel jsem to v tomto radku poresit, ale nezadarilo se:Tusim, ze mi nekde chybi neco podstatneho, ale nevim kde. Diky za kazdou radu.Code: Select all
echo("<PRICE_VAT>".round($product_price + $product_option_value['prefix'] + $product_option_value['price'],2)."</PRICE_VAT>"); //uprava
To jsem take zkousel ale nepomohlo mi to moc, ceny se neprepsali a nehazelo to zadnou chybu. Vratil jsem to do puvodniho kodu.
Dobre ale kdyz pouziji $product_option['xxx'] resp. $product_option['value'] abych ziskal hodnotu pro variaci tak dostanu nazev te variace, napr. cervena barva ke ktere potrebuji ale tu rozdilovou sumu a tu bych mel sosat z tabule product_option_value v promenne price. Ale zase kdyz budu sosat $product_option['price'] dostanu cenu hlavniho produktu.
Cili jsem zase na zacatku s cerstvim kodem. Co s tim aby to prepocitalo pro kazdy variant jeho skutecnou hodnotu?