Post by developer » Mon Jan 10, 2011 11:38 pm

Hello. I have some products with special prices. let's say original price is 5.00$ and special price is 3.50$. i can see those prices but when i add the product to the cart, it gives me 5.00$ price. how can i fix that error? thanks.

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm

Post by i2Paq » Tue Jan 11, 2011 3:43 am

Always mention version of your OpenCart!
Always include a link if you are having a store front issue!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by developer » Tue Jan 11, 2011 5:00 am

Sorry about that. I am using 1.4.8 version.

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm

Post by i2Paq » Tue Jan 11, 2011 6:16 am

developer wrote:Sorry about that. I am using 1.4.8 version.
Always include a link if you are having a store front issue!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by developer » Tue Jan 11, 2011 7:14 am

My store isn't open and doesnt have a link to share. It's closed for public access. That's why I didn't share it. Do you have any idea to fix special price calculation?

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm

Post by i2Paq » Tue Jan 11, 2011 7:42 pm

Do you sue a custom template?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Xsecrets » Tue Jan 11, 2011 9:14 pm

the problem is that no one has ever reported a bug anything like that.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by developer » Wed Jan 12, 2011 7:56 pm

no, i'm not using custom template. i can see the special price but when i add the product to the cart, it gives me the normal price, not the special one.

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm

Post by afwollis » Thu Jan 13, 2011 1:20 am

so post the code from your cart-template
and the code from cart-module (catalog/controller/module/cart.php) file

we'll see if there something going wrong

Русское коммьюнити разработчиков OpenCart - myopencart.ru

some useful mods:
[Released] Orders and Comments AT-A-GLANCE, [Released] Prof. Invoice and Packingslip, [Released] Recently viewed

My commercial modules: [W]ebme Compare Products, [W]ebme Bought With This


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 5:41 am
Location - Ukraine

Post by developer » Sat Jan 15, 2011 6:16 pm

i checked the cart.php code with the original one nothing changed. it must be somewhere else but where?

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm

Post by afwollis » Sat Jan 15, 2011 6:32 pm

I'm running newest versions, so couldn't tell right now what can cause this problem.
But I will download oc_1.4.8 and take a look on that file ( catalog/controller/module/cart.php ) for additional information.

UPD:
I'm sorry, forgot about " index.php?route=checkout/cart " :(
Are you getting the same problem in both - module and plain cart ?

Provide an URL of page, where you get that problem.
I will help you to get it solved :)

Русское коммьюнити разработчиков OpenCart - myopencart.ru

some useful mods:
[Released] Orders and Comments AT-A-GLANCE, [Released] Prof. Invoice and Packingslip, [Released] Recently viewed

My commercial modules: [W]ebme Compare Products, [W]ebme Bought With This


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 5:41 am
Location - Ukraine

Post by developer » Sun Jan 16, 2011 6:44 am

Yes afwollis. I get the error in the URL you wrote. What's the fix?

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm

Post by developer » Thu Feb 03, 2011 1:14 am

I couldn't fix the problem. How can I fix it without replacing files? I added some codes to the files.

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm

Post by afwollis » Fri Feb 04, 2011 5:27 pm

modified

we need to see the code to tell you what the problem.

I cant tell you right now which part of code you should provide.

Русское коммьюнити разработчиков OpenCart - myopencart.ru

some useful mods:
[Released] Orders and Comments AT-A-GLANCE, [Released] Prof. Invoice and Packingslip, [Released] Recently viewed

My commercial modules: [W]ebme Compare Products, [W]ebme Bought With This


Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 11, 2011 5:41 am
Location - Ukraine

Post by Lao » Fri Feb 04, 2011 6:16 pm

Maybe special price is set for a different customer group. Have you checked this in Admin?

I'm using Open Cart 1.5.4.1 on http://www.importpieseauto.ro


User avatar
Lao
Active Member

Posts

Joined
Tue Nov 23, 2010 3:31 pm
Location - Craiova, Romania

Post by developer » Tue Feb 08, 2011 7:16 am

yes. i checked that too. which code do you need to see afwollis?

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm

Post by developer » Tue Feb 08, 2011 8:07 am

Aha I fixed the problem guys! Problem was with system/library/cart.php file. I checked the code and saw some extra lines. I deleted them and now it works.

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm

Post by i2Paq » Tue Feb 08, 2011 2:59 pm

developer wrote:Aha I fixed the problem guys! Problem was with system/library/cart.php file. I checked the code and saw some extra lines. I deleted them and now it works.
How did they get there?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by developer » Mon Feb 28, 2011 9:21 pm

I think previous webmaster put some codes in there. Took a while but finally fixed it.

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jul 27, 2010 8:06 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 47 guests