Post by Jirka84 » Sat Jan 22, 2011 6:50 am

Dobry den, chci se zeptat, zdali je nejak mozne presunout zbozi z Prestashopu do Opencartu. Drive jsem pouzival Prestu, ale OpenSource mi vyhovuje daleko vice, ale mam tam hodne zbozi, ktere se mi nechce rucne presouvat. Za jakoukoliv radu predem dekuji.

Newbie

Post by berushka » Sat Jan 22, 2011 7:08 am

Jirka84 wrote:Dobry den, chci se zeptat, zdali je nejak mozne presunout zbozi z Prestashopu do Opencartu. Drive jsem pouzival Prestu, ale OpenSource mi vyhovuje daleko vice, ale mam tam hodne zbozi, ktere se mi nechce rucne presouvat. Za jakoukoliv radu predem dekuji.
Zeptal bych se Google :) Pravděpodobně najde několik (asi placených) služeb, např.: Stejný dotaz (v angličtině) zde: http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=20&t=11114
Jinak datový model Prestashopu neznám, ale osobně bych to řešil přes XML (exportem do XML, XSL transformace, import z XML).

berushka .::: Hot Wheels Shop

Active Member

Location - Czech Republic

Post by Jirka84 » Sun Jan 23, 2011 1:05 am

Mockrát děkuji, na Google jsem hledal a i migrační pluginy, které vypadají dobře, jsou vždy zpoplatněny. Omlouvám se, že jsem to nenapsal do příspěvku nahoru, hledal jsem přímo nějakou možnost, jak převést zboží zdarma bez znalosti složitých programovacích jazyků... Díky za pomoc.

Newbie