Post by vaio89 » Mon Mar 15, 2010 5:30 am

Title:
there is no code in product review tab

Description:
in product page at review tab section. The code for Verification does not appear.

Reported on:
OpenCart V1.4.0

Error message(s)
Error: Verification code does not match the image! ( because there is no code view )

Classification:
Medium

Affected functions:


Related files:


Steps to replicate:


Analysis:


Proposed fix(es):


System info:

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 13, 2010 5:48 am

Post by Daniel » Tue Mar 16, 2010 1:12 am

vaio89 wrote:Title:
there is no code in product review tab

Description:
in product page at review tab section. The code for Verification does not appear.

Reported on:
OpenCart V1.4.0

Error message(s)
Error: Verification code does not match the image! ( because there is no code view )

Classification:
Medium

Affected functions:


Related files:


Steps to replicate:


Analysis:


Proposed fix(es):


System info:
this means you have some hidden html in the background. probably some tracking script or advertising. probably running on a free server. don;t post this as a bug because its not.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by vaio89 » Thu Mar 18, 2010 3:41 am

Thanks daniel, for the info. sorry for disturbing you with this mess. but i'm new in php. so dunno to much about it.

but how can i solve it ? any clue or hint ? about that hidden html background. cause i'm using hosting and registered domain..

plzz help me ? sorry again for this..Many thanks for helping.

Newbie

Posts

Joined
Sat Mar 13, 2010 5:48 am

Post by smsmarketeers » Thu Dec 23, 2010 5:02 am

Daniel wrote:
vaio89 wrote:Title:
there is no code in product review tab

Description:
in product page at review tab section. The code for Verification does not appear.

Reported on:
OpenCart V1.4.0

Error message(s)
Error: Verification code does not match the image! ( because there is no code view )

Classification:
Medium

Affected functions:


Related files:


Steps to replicate:


Analysis:


Proposed fix(es):


System info:
this means you have some hidden html in the background. probably some tracking script or advertising. probably running on a free server. don;t post this as a bug because its not.

Daniel, first off, I think your response was a little crude. I in fact am getting the error on two different websites, two different servers (one on shared GoDaddy hosting and the other on my personal server) and two different versions of OpenCart. I can see the captcha code and it is being posted however, OpenCart keeps saying that the captcha does not match. So, care to address the problem?

Test sites: http://www.12voltsupplyhouse.com and http://www.dnadistributing.com

I will let you know if/when I figure it out.

Adam

Adam L Miller
SMS Marketeers
www.smsmarketeers.com
Pioneers of SMS Technology and Applications


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu May 13, 2010 7:29 am
Location - Phoenix, AZ, USA

Post by smsmarketeers » Thu Dec 23, 2010 5:08 am

Update: It appears that the code that I am seeing in the image, which is the same thing that I am typing in the box, is entirely different from the captcha set in the session data. Not only is it different, but it isn't even the previous captcha that was generated so it seems like that captcha is being generated twice but it is displaying the first one.

Adam L Miller
SMS Marketeers
www.smsmarketeers.com
Pioneers of SMS Technology and Applications


User avatar
New member

Posts

Joined
Thu May 13, 2010 7:29 am
Location - Phoenix, AZ, USA
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests