Ahoj mám takú malu chibičku a neviem ako ju odstranit stiahol som si verziu OpenCartu v1.4.7. stiahol som si tuto verziu aby mi tam išla jedna tema.len teraz ked pridam produkt a chcem k nemu dat obrazok kliknem na obrazok otvori sa mi nove okno a tam je napisane upload bla bla bla a kliknem na upload a vyberiem obrazok a stale uploaduje a nikdy neskonči.viem že v demu pri pirdavani obrazkov je v tomto okne už nahadzanych zopar obrazkov len ja tam take nič nemam mam prazdno takto to vypada
neviete čo je s tím ??a pritom v administraci v images v data mam vela obrazkov ale tam sa mi nezobrazuju .može to byt tym že mam stránku http://www.100kashop.cekuj.net/ a nie .sk .eu .com .cz a podobne ??

Ahoj, ja som mal podobny problem,
na rovnakej verzii asi rovnake spravanie ako popisujes.
ked som sa na to lepsie pozrel, vsimol som si ze obrazky sa mi uploadli v poriadku, ale browser ich odfiltroval, kedze mali priponu zapisanu velkymi pismenkami. Browser zobrazoval .jpg, .png, a podobne, ale .JPG filtroval prec.
Skontroluj si velkost pismen v pripone obrazkov. Snad som pomohol
na rovnakej verzii asi rovnake spravanie ako popisujes.
ked som sa na to lepsie pozrel, vsimol som si ze obrazky sa mi uploadli v poriadku, ale browser ich odfiltroval, kedze mali priponu zapisanu velkymi pismenkami. Browser zobrazoval .jpg, .png, a podobne, ale .JPG filtroval prec.
Skontroluj si velkost pismen v pripone obrazkov. Snad som pomohol