Post by Wouterjan » Thu Oct 06, 2011 2:27 am

Ik heb enkele vragen nog waar ik mee zit. Wie kan mij hier mee helpen?
Alvast bedankt!

1 Hoe zorg ik dat overal ipv "domein.com/index.php?route=common/home" gewoon "domein.com" staat?
2 Waar kan ik de code van de succesvol besteld pagina aanpassen? (wil er socialmedia neerzetten)
3 Hoe kan ik bij het bestellen de provincie weghalen? Is totaal nutteloos.
4 Kunnen jullie een bepaald (betaald) FAQ extension aanraden?

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by Wouterjan » Fri Oct 07, 2011 2:08 am

Niemand die mij met ook maar 1 vraag kan verder helpen?

Vandaag bijna hele webshop om zeep geholpen door proberen die succespagina aan te passen. Maar was foutje die ik snel door had. Is overigens nog niet gelukt helaas.

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by i2Paq » Fri Oct 07, 2011 2:15 am

1: Niet

2: Dat doe je in je tpl bestand

3: Niet, zit te ver/veel in de code

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Wouterjan » Fri Oct 07, 2011 2:41 am

@i2Paq

Bedankt!

1. Is dat ook niet met rewrite ofzo te doen?
2. Oke, ik ga daar dan nog eens naar kijken en proberen.
3. Oke kan ik mee leven. Nog nooit een klacht over gehad, maar is en blijft nutteloos dus liever weg.

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by shadowforce » Fri Oct 07, 2011 2:54 am

Ik heb provincie wel weten kunnen weghalen..maar nadeel is dat bij elk upgrade die weer terugkomt.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 01, 2011 4:31 am

Post by Wouterjan » Fri Oct 07, 2011 2:55 am

Dat geeft niet,

Ik ben voorlopig niet van plan upgrade te doen.
Maar kun je uitleggen hoe je dat hebt gedaan?

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by i2Paq » Fri Oct 07, 2011 4:18 am

1: nee, het zit in de url-opbouw (Core) van OpenCart. Dat kun je niet veranderen.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by shadowforce » Sat Oct 08, 2011 8:14 am

Uitleggen zal wel lastig worden...zoals i2Paq al zei..ze zijn te ver in de code en zijn er ook veel. Alleen ervaren programmeurs kan het makkelijk uitzetten.

Zal wel een keertje handleiding maken..maar is geheel op je eigen risico.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jul 01, 2011 4:31 am

Post by Wouterjan » Sun Oct 16, 2011 11:10 pm

Oke, Als je zou willen doen graag!

En heeft iemand nog een aanrader voor een FAQ module?

1.5.0


Active Member

Posts

Joined
Sat Jun 04, 2011 9:46 pm

Post by svenbentum » Wed Oct 19, 2011 10:44 pm

Je kunt gewoon een soort van doorlinkscript gebruiken.
Heb ik ook een tijdje gehad alleen dan kom je als je op ''vorige'' drukt telkens op de homepage uit.

Code: Select all

<FRAMESET ROWS="0%,100%"framespacing="0" border="0" frameborder="0">
<FRAME STYLE="margin-top: 0px;" SRC="http://domein.nl/WEBSHOP" NAME="Domein.nl" MARGINWIDTH="1" MARGINHEIGHT="1">
<FRAME SRC="http://domein.nl/WEBSHOP" NAME="Domein.nl" MARGINWIDTH="1" scrolling="auto" noresize>
<NOFRAMES><meta http-equiv="refresh" content="0;url=http://domein.nl/WEBSHOP">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
Plaats dit in de HEAD en klaar.

Greetz,
Sven.

p.s. Je kent me van Twitter.

Bezig met een nieuwe Webwinkel.


New member

Posts

Joined
Wed Jan 26, 2011 3:13 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests