Page 1 of 1

Homepage slider en fout melding

Posted: Thu Jul 21, 2011 2:36 am
by DennisO
Goedenavond,

Ik vroeg mij af hoe ik de slider op de homepage kan veranderen en de merken eronder in de laatste versie.

Alvast bedankt!
Mvg,

Dennis

Re: Homepage slider

Posted: Thu Jul 21, 2011 4:47 am
by Mathijs de Vries
Hallo Dennis,

Gebruik configuratie/layout/banner (In je admin)

en daarnaast Extensies/modules/slideshow
Daar kun je de slideshows mee pimpen.

Merken doe je vanuit de languagefiles in je catalog bestanden.
Als het goed is zit dit in de map common en het bestand footer.tpl en footer.php.
Gewoon wat experimenteren en je komt vanzelf tot het resultaat.

Succes!

Groet,
Mathijs

Re: Homepage slider

Posted: Thu Jul 21, 2011 4:08 pm
by DennisO
Hartelijk bedankt Mathijs,

Ik ben eruit gekomen :) Ik heb nog een probleem die het ook word weergegeven in het logboek
2011-07-21 10:30:42 - PHP Notice: Undefined index: cm in /system/library/length.php on line 42

en als ik de admin de taal op nederlands zet krijg ik als ik klik op extenties, modules deze foutmelding
Error: Could not load language module/banners! Dit gebeurt niet met de engelse taal!

Weet iemand hier een oplossing voor?

Alvast bedankt!