Page 1 of 1

Landenlijst

Posted: Sat Jun 25, 2011 7:43 pm
by Wouterjan
Nu staat hij de registratie en de bestellingsgegevens bij de landenlijst bijna alle landen.
Hoe zorg ik dat daar alleen maar Nederland staat?

Re: Landenlijst

Posted: Sat Jun 25, 2011 10:52 pm
by i2Paq

Re: Landenlijst

Posted: Sun Jun 26, 2011 2:18 am
by Wouterjan
Thanks,
Opgelost!

Re: Landenlijst

Posted: Fri Jul 29, 2011 10:09 pm
by funrider
Recentelijk hebben we alle andere andere landen handmatig op 'disabled' gezet. Het was een pokke werk maar het is wel netjes zo. In de code sleutelen was een stuk sneller geweest alleen minder netjes. Ik hoop zoals al wordt gezegd in het Engelse topic dat dit in versie 1.5.x makkelijker/sneller kan om 1 of meerdere landen actief te hebben. Momenteel draaien we nog 1.4.8