Post by SVN » Tue Jan 04, 2011 12:11 am

Dag Allemaal,

ik heb zonet de laatste nieuwe versie van OC geïnstalleerd,
maar nu merk ik een vrij groot probleem...

Na het importeren van mijn producten (uit excel bestand)
is het niet meer mogelijk deze in men winkelmandje te
plaatsen.

Na heel lang experimenteren heb ik gemerkt dat wanneer ik
via de admin login het product open en weer bewaar (zonder
iets aan te passen), het wel plots mogelijk is om enkel dit
product te in men winkelwagen te krijgen.

Graag jullie advies...

User avatar
SVN
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 03, 2011 11:59 pm

Post by i2Paq » Wed Jan 05, 2011 12:49 am

# Always mention version of your OpenCart!
# Always include a link if you are having a store front issue!

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by SVN » Fri Jan 07, 2011 12:22 am

Webshop is terug te vinden op
http://www.poortautomatisatie.eu

Versie 1.4.9.3

User avatar
SVN
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 03, 2011 11:59 pm

Post by i2Paq » Fri Jan 07, 2011 1:48 am

Lijkt Cookie gerelateerd.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by zrxraver » Fri Jan 07, 2011 1:59 am

Zet eerst eens een vanilla shop online in bv een submap of subdomein, werkt het dan wel goed ?
Ik vermoed dat je ergens iets teveel 'aangepast' heb namelijk.

Active Member

Posts

Joined
Fri Oct 30, 2009 5:36 am

Post by SVN » Fri Jan 07, 2011 8:16 pm

Heb nieuwe shop opgezet...
Importmodule geïnstalleerd, Nederlands geïnstalleerd en producten geimporteerd.

http://test.poortautomatisatie.eu

Nog steeds zelfde resultaat...

User avatar
SVN
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 03, 2011 11:59 pm

Post by i2Paq » Fri Jan 07, 2011 10:43 pm

Wat zegt je hoster?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by zrxraver » Fri Jan 07, 2011 11:54 pm

Dit is toch wel vreemd.
Normaliter zie je het product over het scherm vliegen naar de winkelwagenbox, maar nu niet.
Firebug komt ook steeds met meldingem, failed to load source...
Is die :8080 wel nodig in je url, volgens mij kan die eruit.

Active Member

Posts

Joined
Fri Oct 30, 2009 5:36 am

Post by SVN » Sat Jan 08, 2011 12:06 am

Probleem Opgelost

Heb even men database geëxporteerd en gaan kijken naar de verschillen.
Het kleinste detail zal je niet zo snel terugvinden, maar bleek dat bij elk
product the Weight Unit moest ingevuld worden.

Dus ik heb overal even KG bijgeplaatst, excel gesaved en terug geupload
en nu werkt alles perfect !!!

Maar neem nu dat je niet met deze lengte of inhoudsmaten wil werken,
is er dan geen functie of ze uit te schakelen ? Het is dan toch ook vreemd
dat dit bij een volledige nieuwe upload/shop ook zo was.

Alvast bedankt aan de mensen die de moeite gedaan hebben mee naar
een oplossing te zoeken !!!

User avatar
SVN
Active Member

Posts

Joined
Mon Jan 03, 2011 11:59 pm

Post by i2Paq » Sat Jan 08, 2011 12:43 am

Lijkt er op dat er tijdens de install iets vreemds gebeurd, ken dit probleem niet en anders hadden anderen er vast ook last van gehad.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by zrxraver » Sat Jan 08, 2011 5:57 am

Dit komt niet door de install, het dwaalspoor was de excel import.
Altijd met een vanilla shop testen, dus na de install helemaal NIX toevoegen/aanpassen/wijzigen.
Als dat werkt stap voor stap iets doen, en bij iedere stap testen !!

Active Member

Posts

Joined
Fri Oct 30, 2009 5:36 am

Post by Gerrit » Mon Jan 10, 2011 6:49 pm

Ik heb hier al eens over gemeld. !!
Zie Hier

For modelcars cars see my OC 3.0.2.0 shop: http://www.gbcars.nl/
For Wooden Toys see my 2.3.0.2 shop: https://www.dehoutentreinenwinkel.nl/


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Nov 27, 2009 9:06 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests