Post by Topsecret » Wed Nov 05, 2014 3:01 pm

Beste medegebruikers.

Ik heb een vraagstuk betreffende onze website http://www.topsecretco.com.

Binnenkort krijgen we nieuwe geuren en die wil ik promoten op de homepage en waarschijnlijk ook op andere pagina's.
Via de opties : featured en/of latest, is dit NIET mogelijk omdat men enkel producten kan invoeren.

Het is namelijk zo dat iedere geur is ingedeeld in een categorie. In de categorie van die betreffende geur heeft men 7 verschillende producten. De producten wil ik dus NIET promoten maar de categorie (geur) die nieuw is.

Ik neem aan dat de featured.tpl en featured.php in de catalog, plus die in de admin moeten worden veranderd / aangepast.

Nu heb ik diverse extensions gedownload enkel kan ik bij géén enkele de "Category" (Autocomplete) invullen.

Wie zou mij hierbij kunnen helpen? BVD.

Met vriendelijke groet,
Fred
Last edited by Topsecret on Wed Nov 05, 2014 6:38 pm, edited 1 time in total.

Kind regards,
Fred

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 26, 2013 11:25 am


Post by i2Paq » Wed Nov 05, 2014 3:49 pm

Wil je een product of een merk promoten?

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by victorj » Wed Nov 05, 2014 6:26 pm

Als ik het goed lees, wil je eigenlijk de nieuwe categorie op de homepage weergeven om te promoten, begrijp ik dat goed ?

Zo nee hoe wil je deze dan op de homepage gepresenteerd hebben ?

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Eigen productie en snelle levering.
https://123-deurrubbers.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by Topsecret » Wed Nov 05, 2014 6:43 pm

Hoi Victor,

Ik wil dus de nieuwste categorieën op de homepage weergeven. Dit zou eventueel via "latest" of via "featured" gedaan kunnen worden. Mijn voorkeur gaat dan wel uit dat ik het via featured ga doen. Dan heb ik alles zelf in de hand.

Ik heb versie 1.5.4 draaien.
Ik heb diverse extensions gedownload en op de server gezet. De laatste: http://www.opencart.com/index.php?route ... e=0&page=4

Echter bij allemaal kan ik de Category (Autocomplete) niet invullen. Ook bij die modules die ik zelf heb aangepast.

Alvast hartelijk dank voor de hulp.
MVG Fred

Kind regards,
Fred

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 26, 2013 11:25 am


Post by i2Paq » Wed Nov 05, 2014 8:29 pm

Kijk eens naar deze: http://www.fido-x.net/index.php?route=p ... oduct_id=4

Is wel voor een oudere versie OC maar wie weet kun je er wat mee.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Topsecret » Wed Nov 05, 2014 9:36 pm

Hoi Norman,

Het ziet er wel uit naar datgene dat ik zoek.

Ik heb het gedownload en geïnstalleerd. Moest wel de admin/controller/module/homecats.php ietsje veranderen want ik kreeg een error bij het installeren.

Regel 9 moest zijn:
$this->document->setTitle($this->language->get('heading_title'));
in plaats van:
$this->document->title = $this->language->get('heading_title');

Daarna kan ik wel het één en ander zien. Ik heb een print screen bijgesloten.
Ook heb de catalog/view/theme/default/template/common/header.tpl aangepast volgens de installatie instructies.
Helaas zie ik verder niets extra's op de homepage verschijnen.

Attachments

printscreen-opencard-admin.jpg

printscreen-opencard-admin.jpg (49.23 KiB) Viewed 1557 times


Kind regards,
Fred

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 26, 2013 11:25 am


Post by i2Paq » Wed Nov 05, 2014 11:14 pm

Je zou Fido-X even kunnen PM'n.

Hij is de maker en altijd erg behulpzaam.

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by victorj » Thu Nov 06, 2014 5:10 am

denk dat het makkelijker kan, gebruik in de categorie die je op de hoofdpagina wilt onder design en zet deze op de home page.

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Eigen productie en snelle levering.
https://123-deurrubbers.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by Topsecret » Thu Nov 06, 2014 5:16 am

Ik heb nu het volgende probleem:

Ik wilde zojuist inloggen maar ik krijg nu deze melding op het inlogscherm:
Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 65428 of 65535 bytes in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/admin/index.php on line 49
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/admin/index.php:49) in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/system/library/session.php on line 11

Na het inloggen krijg ik deze melding:
Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 65428 of 65535 bytes in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/admin/index.php on line 49
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/admin/index.php:49) in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/admin/index.php:49) in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/admin/index.php:49) in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_engine_controller.php on line 29
Ik kan dus niets meer doen op de admin.

Store front krijgt deze melding.
Vrijwel alles wat op de homepage stond is verdwenen.
Notice: unserialize() [function.unserialize]: Error at offset 65428 of 65535 bytes in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/index.php on line 65
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/index.php:65) in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/index.php:65) in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/system/library/session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/index.php:65) in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/index.php on line 177Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/index.php:65) in /home/topsecr1/domains/topsecretco.com/public_html/system/library/currency.php on line 45

Wat kan ik er tegen / aan doen???

MVG
Fred

Kind regards,
Fred

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 26, 2013 11:25 am


Post by victorj » Thu Nov 06, 2014 5:19 am

Verwijder eerst die net geplaatse extensie, die is voor 1.4.x en kan niet zomaar in jouw winkel.
groot kans dat alles daarna weer werkt.

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Eigen productie en snelle levering.
https://123-deurrubbers.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by Topsecret » Thu Nov 06, 2014 5:31 am

Hoi Victor,

Alles verwijderd maar HELAAS niets werkt meer.
Het lijkt me een cache probleem, enkel is die helemaal leeg.
Gebeurde terwijl ik met de module "welcome" iets aan het veranderen was.


Wat is een andere oplossing? Wie weet het?

http://www.topsecretco.com

MVG Fred

Kind regards,
Fred

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 26, 2013 11:25 am


Post by victorj » Thu Nov 06, 2014 6:14 am

de enigste melding die ik nog zie is dat vqmod geen logbestand mag schrijven

controleer of je map vqmod/logs leeg is en zet de rechten op die map eens op 777

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Alle niet stekplichtige onderdelen zoals scharnieren, sloten, randverwarming en verlichting voor alle typen koelingen en vriezers.
https://koelcel-onderdelen.com

Koeltechnische deurrubbers eenvoudig online op maat bestellen.
Eigen productie en snelle levering.
https://123-deurrubbers.com


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Sat Jun 25, 2011 4:09 am
Location - Alkmaar Holland

Post by Topsecret » Thu Nov 06, 2014 6:34 am

Hoi Victor,

Gedaan zoals je zei. Géén verandering.
Wel heb ik de foutmelding ongedaan gemaakt. Ik heb een back-up van de db tabel oc_system geplaatst. Ik was namelijk bezig met het editten van de module "welcome". Nu de vorige versie in de db geïmporteerd.
Het volgende probleem dient zich nu weer aan.
printscreen-topsecret.jpg

printscreen-topsecret.jpg (99.88 KiB) Viewed 1523 times

In mijn vorige homepage had ik de info in de menubalk staan. Deze is nu verdwenen, zie http://www.topsecretco.com

Waar kan dit nu weer aanliggen?

Wie helpt?

Kind regards,
Fred

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 26, 2013 11:25 am


Post by Topsecret » Thu Nov 06, 2014 3:01 pm

Net eventjes de gehele VQMOD er uitgesloopt en opnieuw geïnstalleerd.
Het gaat weer als een speer.

Nu rest mij nog het vraagstuk, hoe ik toch die featured category op mijn home kan krijgen.
Het was wel een uitkomst geweest als dat "Categories 148" spul had gewerkt.
http://www.fido-x.net/index.php?route=p ... oduct_id=4

Iemand suggesties?

MVG
Fred

Kind regards,
Fred

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 26, 2013 11:25 am


Post by i2Paq » Thu Nov 06, 2014 4:02 pm

Topsecret wrote: Iemand suggesties?
PM fido-x eventjes, dat is de kortste weg ;)

Norman in 't Veldt
Moderator OpenCart Forums

_________________ READ and Search BEFORE POSTING _________________

Our FREE search: Find your answer FAST!.

[How to] BTW + Verzend + betaal setup.


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Mon Nov 09, 2009 7:00 pm
Location - Winkel - The Netherlands

Post by Topsecret » Thu Nov 06, 2014 4:20 pm

Hi Fred,

Thanks for your message.

All my modules carry a numbering system based on the version of OpenCart that they are intended for. That module was for OpenCart version 1.4.8.
It is not compatible with OpenCart version 1.5.x or later.

I'll look into doing an update for OC 1.5.6.x (which should also be compatible with 1.5.4) as time permits.

Regards, John aka Fido-X.

Kind regards,
Fred

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 26, 2013 11:25 am


Post by k2tec » Thu Nov 06, 2014 5:45 pm

Met de oude versie was nog de https_server
Dus je zult een heleboel regels moeten bewerken die nu:

Code: Select all

$this->redirect(HTTPS_SERVER . 'index.php?route=extension/module&token=' . $this->session->data['token']);
wordt:

Code: Select all

$this->redirect($this->url->link('extension/module', 'token=' . $this->session->data['token'], 'SSL'));
en document in data veranders b.v.

Code: Select all

$this->document->breadcrumbs = array();
wordt

Code: Select all

$this->data['breadcrumbs'] = array();

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Apr 12, 2010 8:06 pm

Post by tverheijen » Wed Nov 19, 2014 12:18 am


Active Member

Posts

Joined
Tue Sep 20, 2011 3:19 am

Post by psxgamer » Tue Nov 25, 2014 3:37 am

Een simpele manier:

1. Activeer de welkomstmodule en plaats die op de home page
2. Plaats hierin een tabel X aantal cellen breed/rijen hoog (=zelfde aantal cellen als het aantal geuren dat je wil promoten
3. Plaats in iedere cel een afbeelding van de gewenste geur en ken aan de afbeelding een URL toe die verwijst naar de categorie

Active Member

Posts

Joined
Tue Apr 13, 2010 4:14 am

Post by Topsecret » Tue Dec 16, 2014 6:14 pm

@ PSX Gamer

Dit lijkt een simpele oplossing, echter als ik een extra welkomscherm toevoeg gaat de homepage helemaal op zijn gat.
Dit heeft te maken met een overflow uit de DB. Daarnaast is het een statische en geen dynamische oplossing.

In ieder geval wel bedankt voor je bijdrage. Het probleem is nog steeds niet opgelost.

Groetjes Fred

Kind regards,
Fred

Image


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Apr 26, 2013 11:25 am

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests