Post by petr seifi » Wed Mar 20, 2013 2:31 am

Ahoj, prosím pěkně, potřeboval bych na stránky umístit HTML kod, resp. toplist. Už mám google analytics, ale z jistého důvodu potřebuji i top list, Poradíte mi někdo, jak se dají vkládat HTML kódy? Stránky www.trendy-moda.cz, verze 1.5.4. Díky

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 13, 2013 2:02 am

Post by jakuba » Wed Mar 20, 2013 9:34 pm

Nastavení -> pole měřící kód

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague

Post by petr seifi » Thu Mar 21, 2013 1:30 am

žádné pole měřící kód nemám. ani v žádné záložce se taková možnost nenachází. Můžeš mi prosím upřesnit, kde?

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 13, 2013 2:02 am

Post by K3JML » Thu Mar 21, 2013 1:32 pm

Nastavení -> záložka Server -> Google Analytics kód (záleží na překladu)
Dá se tam teoreticky vložit i jiný kód pro měření.

http://www.stedry-stranky.cz - Tvorba webových stránek | http://www.emat.cz - Prodej elektromateriálu


User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Oct 25, 2010 11:12 pm


Post by videojs » Thu Mar 21, 2013 2:04 pm

vloz ten kod do footer.tpl

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 21, 2013 2:03 pm

Post by petr seifi » Fri Mar 22, 2013 12:03 am

děkuji za rady, ten google analytics kod samozřejmě mám, to je jasné, ale chtěl jsem ještě toho viditelné počítaldo na stránky. Ale nejde jen o ten top list, ale i jiné HTML, které jsem chtěl do stránek vkládat. Není to ideální, i umístění není vyřešeno... Některé systémy to mají vyřešené lépe, ale některé zase hůře, chtělo by to to nejlepší ze všech, ale to jsem moc náročný... Zkusím nějaký modu...

Newbie

Posts

Joined
Wed Mar 13, 2013 2:02 am

Post by jakuba » Fri Mar 22, 2013 5:55 am

piwik

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests