Post by bless » Fri Jan 08, 2010 8:32 pm

Cao, zajimalo by me jestli existuje nejaky modul pro editaci objednavek? Podle toho co jsem nasel v anj, tak ne. Jak to resite vy, kdyz chce nekdo upravit objednavku?

Newbie

Post by Pot'a » Fri Jan 08, 2010 8:42 pm

bless wrote:Cao, zajimalo by me jestli existuje nejaky modul pro editaci objednavek? Podle toho co jsem nasel v anj, tak ne. Jak to resite vy, kdyz chce nekdo upravit objednavku?
Ahoj, jediné řešení je upravit tabulku/y v databázi.

Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz

Active Member

Location - Prague [CZE]

Post by bless » Fri Jan 08, 2010 9:10 pm

Pot'a wrote:
bless wrote:Cao, zajimalo by me jestli existuje nejaky modul pro editaci objednavek? Podle toho co jsem nasel v anj, tak ne. Jak to resite vy, kdyz chce nekdo upravit objednavku?
Ahoj, jediné řešení je upravit tabulku/y v databázi.

Docela se mi OC zalibil. Akorat tohle je docela hloupe, ze to chybi dost me udivuje, ze to nepotrebuje vic lidi. Dobre tedy. Tak zbezne jsem se koukal do databazi, co se vsechno upravuje.

Takze kdyz budu chtit upravit objednavku, musim pridat produkt do order_product, pricist order_opinion vynasobit tax_rate a doupravit order. tedy danou castku k tomu pricist.

Nejsem si moc jistej, ale to je docela brutalni reseni. Podobny trhani strev je predpokladam, kdyz si nedej boze nekdo zmeni zpusob doruceni... Ty urcite mas svuj eshop, to se ti nic takoveho nikdy nestalo?

Newbie

Post by Pot'a » Fri Jan 08, 2010 11:31 pm

OC se pořád vyvíjí. Nemůže být prostě všechno hned. Daniel určitě tuto funkci časem přidá.

Mně úpravy skrze sql nijak nevadí. V terminálech trávím celý den a sql je můj kamarád.

I tak je se zákazníkem většinou domluva, storno objednávky/vystavení nové.

Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz

Active Member

Location - Prague [CZE]

Post by bless » Sat Jan 09, 2010 12:33 am

Pot'a wrote:OC se pořád vyvíjí. Nemůže být prostě všechno hned. Daniel určitě tuto funkci časem přidá.

Mně úpravy skrze sql nijak nevadí. V terminálech trávím celý den a sql je můj kamarád.

I tak je se zákazníkem většinou domluva, storno objednávky/vystavení nové.

Chci pockat na tu novou verzi a pak bych chtel zkusit dodelat jednoduchy modul, ktery by objednavku dokazal editovat, nemyslim, ze by to melo byt tak slozite.

tak zatim

Newbie

Post by skaven » Mon Jan 11, 2010 9:13 pm

Dle vyjádření autora by se editace objednávky měla objevit v příštích vydáních, je to otázka cca měsíce...

Newbie