Post by pavelmalek » Fri Sep 28, 2012 7:21 pm

Zdravím, zakoupil jsem xml import pro který používám pro OC 1.5.3 a funguje jak potřebuju. Narazil jsem ale na problémek. Chtěl bych import provést do jedné "nadřazené" kategorie, takže struktura původního shopu bude zachována, ale celý import by byl v nové kategorii. Nevíte někdo co stím ? Nemám bohužel možnost editovat export z mateřského eshopu.

Abych to trochu lépe nastínil tak importuju ratanový nábytek a ten má 20 kategorií. V novém eshopu bude ale i masivní a kovový nábytek, takže bych potřeboval import ratanu nahrát do nové nejvyšší kategorie ratanový nábytek.

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 09, 2012 7:29 pm


Post by CZechBoY » Fri Sep 28, 2012 10:19 pm

pošli mi do PM ten XML, upravím ho skriptem, aby to vkládalo do té kategorie ratan

Mass update product descriptions/Hromadná změna popisků zboží


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Mar 19, 2012 1:39 am
Location - Europe, Czech republic; Hradec Králové, Brno

Post by jakuba » Sat Sep 29, 2012 12:36 am

A já využiji situace a zeptám se na podobné téma. Jak se řeší to, že by měl eshop jinou strukturu kategorií než mi původně vimportuje modul? Jak se potom chová aktualizace xml zdroje vůči zařazeným produktům do pozměněné struktury kategorií?

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague

Post by hawkey » Mon Oct 01, 2012 9:18 pm

Tohle je třeba řešit přes nějaký dodatečný kód kategorie. Import potom pracuje pouze s tím kodem a změny názvu kategorie nedělají problémy.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by jakuba » Mon Oct 01, 2012 10:58 pm

Jaký kód? ID kategorie? Nebo něco přidělaného?

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague

Post by hawkey » Tue Oct 02, 2012 3:31 am

To je jedno, nějaký kod. Když je něco v importu tak se to použije, když ne tak se jako kod vezme název z importu.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by pavelmalek » Wed Oct 03, 2012 12:37 pm

Zdravím, myslím že dlužím výsledek, jak to nakonec dopadlo. Kategorie jsem podřídil nové kategorii ručně. Produkty teď každý den aktualizuji pomocí volby add/update a update je založeno na volbě model, což je jakési katalogové číslo zboží. Natahuji pouze cenu a stav skladu a funguje to, i když je zboží v jiné kategorii. Celý import aktualizuje pouze zboží a kategorií si nevšímá.

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 09, 2012 7:29 pm


Post by danl » Tue Jan 15, 2013 5:29 am

Dobry den, muzete mi nekdo poradit, jestli tento modul bude umet importovat zbozi z WebService 100mega ? Viz. popis http://www.100mega.cz/obrazky/StaticPag ... foMail.txt
Dekuji za info
Dan

Newbie

Posts

Joined
Mon Jan 14, 2013 9:13 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests