Post by peepoo » Wed Mar 31, 2010 7:57 pm

Tak jsem haradil cos doporučil Beruško, smazal i vše, kde se objevoval zmiňovaný text a dělá to tohle - www.kouzelnelampiony.cz/zbozicz_2010.php

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 21, 2010 2:54 am

Post by berushka » Wed Mar 31, 2010 9:14 pm

peepoo wrote:Tak jsem haradil cos doporučil Beruško, smazal i vše, kde se objevoval zmiňovaný text a dělá to tohle - http://www.kouzelnelampiony.cz/zbozicz_2010.php
To je o něco lepší :-)

Takže obě URL nahraď tímto (s lomítkem na konci):

Code: Select all

$catalog_url = 'http://www.kouzelnelampiony.cz/';
$image_url = 'http://www.kouzelnelampiony.cz/';
Tím se spraví element IMGURL a začátek elementů URL.

Abys spravil i zbytek elementů URL je potřeba nevyplňovat v produktech položku SEO klíčové slovo a nebo si upravit kód okolo $query_url_alias tak, aby tam zbylo jen:

Code: Select all

echo("<URL>" . $catalog_url . 'index.php?route=product/product&product_id=' . $product['product_id'] . "</URL>");
A pak se zase ozvi :-)

berushka .::: Hot Wheels Shop


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
Location - Czech Republic

Post by Keert » Wed Mar 31, 2010 9:24 pm

Ahoj. Prosím Vás můžete mi někdo poradit. Já už si nevím rady. Stáhnul jsem si poslední feed pro OC 1.4.0. Jediné co jsem upravil tak ty varianty (to jsem odstranil kvůli rozdílným cenám a hlavně kvůli jednotné formě pro heureku, zbozi.cz apod). Nechápu proč, ale do zboží jsou natahovány stejné produkty 2x.

-Zde je feed-


Myslím, že je všechno v pořádku, když jsem to tak procházel. Nemohla by být tedy chyba na straně seznamu.cz nebo je opravdu něco špatně v tom feedu.

Díky za případnou pomoc.

KEERT

New member

Posts

Joined
Sun Feb 14, 2010 3:57 pm

Post by Pot'a » Wed Mar 31, 2010 9:36 pm

Keert wrote:Ahoj. Prosím Vás můžete mi někdo poradit. Já už si nevím rady. Stáhnul jsem si poslední feed pro OC 1.4.0. Jediné co jsem upravil tak ty varianty (to jsem odstranil kvůli rozdílným cenám a hlavně kvůli jednotné formě pro heureku, zbozi.cz apod). Nechápu proč, ale do zboží jsou natahovány stejné produkty 2x.

-Zde je feed-


Myslím, že je všechno v pořádku, když jsem to tak procházel. Nemohla by být tedy chyba na straně seznamu.cz nebo je opravdu něco špatně v tom feedu.

Díky za případnou pomoc.

KEERT
Ahoj,

zkus se prosím poptat na zbozi.cz a dej mi/nám vědět. Já žádný důvod pro duplicitní zobrazování nevidím.

Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz


Active Member

Posts

Joined
Tue Sep 01, 2009 1:48 pm
Location - Prague [CZE]

Post by berushka » Wed Mar 31, 2010 9:40 pm

Keert wrote:Ahoj. Prosím Vás můžete mi někdo poradit. Já už si nevím rady. Stáhnul jsem si poslední feed pro OC 1.4.0. Jediné co jsem upravil tak ty varianty (to jsem odstranil kvůli rozdílným cenám a hlavně kvůli jednotné formě pro heureku, zbozi.cz apod). Nechápu proč, ale do zboží jsou natahovány stejné produkty 2x.

-Zde je feed-

Myslím, že je všechno v pořádku, když jsem to tak procházel. Nemohla by být tedy chyba na straně seznamu.cz nebo je opravdu něco špatně v tom feedu.

Díky za případnou pomoc.

KEERT
V tom XML je to skutečně jen jednou, takže buď jsi obchod zaregistroval dvakrát a nebo tam mají chybu. Normálně jim napiš, ale připrav se na to, že odpověď jim trvá minimálně týden.

berushka .::: Hot Wheels Shop


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
Location - Czech Republic

Post by peepoo » Wed Mar 31, 2010 10:23 pm

berushka wrote:
peepoo wrote:Tak jsem haradil cos doporučil Beruško, smazal i vše, kde se objevoval zmiňovaný text a dělá to tohle - http://www.kouzelnelampiony.cz/zbozicz_2010.php
To je o něco lepší :-)

Takže obě URL nahraď tímto (s lomítkem na konci):

Code: Select all

$catalog_url = 'http://www.kouzelnelampiony.cz/';
$image_url = 'http://www.kouzelnelampiony.cz/';
Tím se spraví element IMGURL a začátek elementů URL.

Abys spravil i zbytek elementů URL je potřeba nevyplňovat v produktech položku SEO klíčové slovo a nebo si upravit kód okolo $query_url_alias tak, aby tam zbylo jen:

Code: Select all

echo("<URL>" . $catalog_url . 'index.php?route=product/product&product_id=' . $product['product_id'] . "</URL>");
A pak se zase ozvi :-)
Beruško, tak já myslím, že vyřešeno dle tvých super rad ne?

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 21, 2010 2:54 am

Post by berushka » Thu Apr 01, 2010 2:51 am

peepoo wrote:Beruško, tak já myslím, že vyřešeno dle tvých super rad ne?
Eee? Ten otazník mne tam hrozně mate.

To jako že už je to vyřešeno, nebo že nevíš zda je to vyřešeno a mám ten XML výstup zkontrolovat?

berushka .::: Hot Wheels Shop


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
Location - Czech Republic

Post by peepoo » Thu Apr 01, 2010 2:24 pm

Sorry Beruško za zmatení. Kdybys to mohl checknout, byl bych moc rád.

Newbie

Posts

Joined
Sun Mar 21, 2010 2:54 am

Post by berushka » Tue Apr 06, 2010 1:53 am

peepoo wrote:Sorry Beruško za zmatení. Kdybys to mohl checknout, byl bych moc rád.
Já myslím že dobrý. Ještě bych uhezkal češtinu - sjednotil názvy (buď s pomlčkou nebo bez pomlčky), název začal velkým písmenem - prostě už jen kosmetické změny, ale to už nesouvisí s XML :-)

berushka .::: Hot Wheels Shop


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
Location - Czech Republic

Post by Jakub » Fri May 28, 2010 5:19 pm

Zdravím, tak zboží mi už feed přijalo, ale mám tam nějáké chyby u produtů...

Co si mám představit pod tímto?
Nokia X6 Black Red 16GB - chyba stažení obrázku http://www.nejmobily.cz/data/Telefony/Nokia/X6redm.jpg
Špatný MIME typ obrázk

Díky

New member

Posts

Joined
Tue Dec 22, 2009 6:54 pm

Post by berushka » Fri May 28, 2010 10:13 pm

Jakub wrote:Zdravím, tak zboží mi už feed přijalo, ale mám tam nějáké chyby u produtů...

Co si mám představit pod tímto?
Nokia X6 Black Red 16GB - chyba stažení obrázku http://www.nejmobily.cz/data/Telefony/Nokia/X6redm.jpg
Špatný MIME typ obrázk

Díky
řekl bych, že je chybně definován adresář, kde jsou uloženy obrázky, protože s image http://www.nejmobily.cz/image/data/Tele ... X6redm.jpg už odkaz funguje správně. Takže chyba bude na začátku skriptu v definici proměnné $image_url.

berushka .::: Hot Wheels Shop


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
Location - Czech Republic

Post by Jakub » Fri May 28, 2010 10:30 pm

berushka wrote:
Jakub wrote:Zdravím, tak zboží mi už feed přijalo, ale mám tam nějáké chyby u produtů...

Co si mám představit pod tímto?
Nokia X6 Black Red 16GB - chyba stažení obrázku http://www.nejmobily.cz/data/Telefony/Nokia/X6redm.jpg
Špatný MIME typ obrázk

Díky
řekl bych, že je chybně definován adresář, kde jsou uloženy obrázky, protože s image http://www.nejmobily.cz/image/data/Tele ... X6redm.jpg už odkaz funguje správně. Takže chyba bude na začátku skriptu v definici proměnné $image_url.
Nad tím jsem taky uvažoval, ale jakto, že mi to udělalo jen u 25 výrobků z 380?

New member

Posts

Joined
Tue Dec 22, 2009 6:54 pm

Post by berushka » Sun May 30, 2010 4:11 am

Jakub wrote:Nad tím jsem taky uvažoval, ale jakto, že mi to udělalo jen u 25 výrobků z 380?
Vzhledem k tomu, že v kódu není pro obrázek žádná výjimka

Code: Select all

if (!$product['image']==0) {
			echo("<IMGURL>".$image_url . $product['image']."</IMGURL>"); 
tak to musí dělat všechny produkty, které mají obrázek.

berushka .::: Hot Wheels Shop


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
Location - Czech Republic

Post by Jakub » Sun May 30, 2010 3:21 pm

berushka wrote:
Jakub wrote:Nad tím jsem taky uvažoval, ale jakto, že mi to udělalo jen u 25 výrobků z 380?
Vzhledem k tomu, že v kódu není pro obrázek žádná výjimka

Code: Select all

if (!$product['image']==0) {
			echo("<IMGURL>".$image_url . $product['image']."</IMGURL>"); 
tak to musí dělat všechny produkty, které mají obrázek.
Souhlasím, to zboží asi ukázalo jen část. Upravil jsem to a nahrál, tak uvidíme po dalším načteni feedu od zboží.
Díky, měj se!

New member

Posts

Joined
Tue Dec 22, 2009 6:54 pm

Post by wernerz » Sun May 30, 2010 10:26 pm

Ahoj,

prosím vás, nahrajte ten archiv někam znovu, je poškozený a nejde mi rozbalit.

Děkuji mnohokrát.

Newbie

Posts

Joined
Sat May 22, 2010 11:34 pm

Post by berushka » Tue Jun 01, 2010 11:57 pm

wernerz wrote:prosím vás, nahrajte ten archiv někam znovu, je poškozený a nejde mi rozbalit.
Tak tady je, doufám, že v pořádku.

Attachments


berushka .::: Hot Wheels Shop


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
Location - Czech Republic

Post by wladass » Wed Jun 02, 2010 5:08 pm

Zdravím.

A pro server heureka.cz by neměl někdo ten php generátor ?

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 01, 2010 6:16 pm

Post by berushka » Wed Jun 02, 2010 5:22 pm

wladass wrote:A pro server heureka.cz by neměl někdo ten php generátor ?
Tady je.

Attachments


berushka .::: Hot Wheels Shop


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
Location - Czech Republic

Post by wladass » Wed Jun 02, 2010 6:08 pm

berushka wrote:
wladass wrote:A pro server heureka.cz by neměl někdo ten php generátor ?
Tady je.
Díky moc !

Newbie

Posts

Joined
Tue Jun 01, 2010 6:16 pm

Post by hroch » Fri Jun 04, 2010 6:46 pm

Zdravím chlapi.
Stahl jsem si feed pro zbozi.cz a mam takovej problem ze se vse vygeneruje, ale url zbozi se zobrazi blbe, respektive chybi domena
je tam toto<URL>autoradio-clarion-fz709e</URL>
jestli se nepletu melo by tam byt toto<URL>http://www.autoradia-brno.cz/autoradio- ... z709e</URL>
a to stejny je i u url obrazku

Nevite kde jsem udelal chybu?
Díky

Newbie

Posts

Joined
Fri Jun 04, 2010 6:28 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests