Post by drak » Wed Oct 31, 2012 5:08 am

To je jasné, že bych to takto potřeboval nahradit, ale nevím jak to zadat, v php jsem spíše začátečník.
Pokud dám znak & přímo do názvu výrobce v administraci, tak i na stránkách se zobrazuje &. Proto tu náhradu potřebuji v php souboru pro feed. Soubor připojuji v příloze.
Mělo by tam být asi něco zhruba takového: str_replace('', '&', $manufacturer), ale nevím jak to zadat aby to fungovalo

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 14, 2012 11:57 pm

Post by CZechBoY » Wed Oct 31, 2012 5:15 am

a & nefunguje proč?
co to dělá za chybu?

Mass update product descriptions/Hromadná změna popisků zboží


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Mar 19, 2012 1:39 am
Location - Europe, Czech republic; Hradec Králové, Brno

Post by drak » Wed Oct 31, 2012 6:58 am

Klasicky - chyba parsování XML
Zboží.cz má & jako nestandardní znak, který tam nemá být

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 14, 2012 11:57 pm

Post by CZechBoY » Wed Oct 31, 2012 5:51 pm

tak před parsováním tam hodit str_replace('&','&',$xml)

Mass update product descriptions/Hromadná změna popisků zboží


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Mar 19, 2012 1:39 am
Location - Europe, Czech republic; Hradec Králové, Brno

Post by drak » Wed Oct 31, 2012 7:52 pm

Už to funguje, díky

Newbie

Posts

Joined
Thu Jun 14, 2012 11:57 pm

Post by -jirik- » Thu Nov 01, 2012 9:35 pm

Ahoj, mohu mit take maly dotaz prosim? Mam nainstalovane feedy pro Heureku a Zbozi na verzi 1.5.4 a mam trochu jiny problem. Shop jsem instaloval a rozjizdel v adresari "Open" a pak jsem jej po rozchozeni jen presunul do rootu (zmenil jsem jen cesty v config.php v rootu a adresari admin).. Feedy se mi ale stale generuji se starou adresou obchodu (vcetne adresare open)...

jedna se o http://www.detskepostele.eu

a vygenerovany feed je: http://detskepostele.eu/index.php?route=feed/zbozi_cz

urcite je chyba mezi klavesnici a zidli, jen uz jsem prosel snad vsechny soubory s cestami a nikde uz starou adresu nevidim... Zkousel jsem i v RSS modulech oba doplnky odinstalovat a znovu nainstalovat, ale ani to mi nepomohlo...

dekuji Vam za radu.

Jirik

-----------------------------------------------------------------


VYRESENO - problem jsem mel primo v porduktu, kde jsem pouzil naprudko fotky... stacilo je smazat a pridat znovu.

Newbie

Posts

Joined
Thu Nov 01, 2012 9:30 pm

Post by wedr » Tue Dec 04, 2012 1:34 am

Zdravím,
nějak mi ty feedy hází error... můžete mi nějak pomoci?

Code: Select all

Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /var/www/web5/napasport.cz/napasport.cz/system/database/mysql.php on line 29
http://www.napasport.cz/index.php?route=feed/zbozi_cz

Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 26, 2012 8:54 pm

Post by berushka » Tue Dec 04, 2012 2:27 am

wedr wrote:nějak mi ty feedy hází error... můžete mi nějak pomoci?

Code: Select all

Fatal error: Allowed memory size of 41943040 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /var/www/web5/napasport.cz/napasport.cz/system/database/mysql.php on line 29
http://www.napasport.cz/index.php?route=feed/zbozi_cz
Bojím se, že jediné řešení je přejít na jiný způsob tvoření XML - někde tady na foru byl, ale nevím v jaké verzi.

berushka .::: Hot Wheels Shop


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Wed Mar 03, 2010 5:40 pm
Location - Czech Republic

Post by hawkey » Tue Dec 04, 2012 8:11 am

Nebo zvětšit na hostingu maximum memory na 128MB...

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by wedr » Tue Dec 04, 2012 9:08 am

To mě taky napadlo... už jsem požádal o zvětšení ;)

Newbie

Posts

Joined
Fri Oct 26, 2012 8:54 pm

Post by Dana » Mon May 06, 2013 10:12 pm

Zdravím,
klient používá verzi 1.4.9.1 (zbozi_feed z 30.8.2010) a v reportu ze zpracování feedu je následující:
"Bylo zpracováno 1179 položek z feedu, z toho 326 položek se nepodařilo zpracovat vůbec a 210 položek bylo zpracováno s chybou (např. chybí obrázek nebo obsahují chybné kódování češtiny)."

Proč se některé položky nepodaří zpracovat vůbec? Dále mám duplicitní položky (celkem 302), snažila jsem se ve feedu duplicity najít, ale každá položka tam je jen 1x. Feed je zde.

Díky za jakoukoliv pomoc.

User avatar
New member

Posts

Joined
Tue Jun 29, 2010 8:13 pm

Post by Erik123 » Wed May 22, 2013 8:40 pm

Zdravím lidi. Mám problém už v začátku. Stáhl jsem si to, ale nechápu instalaci tohoto feedu. Čtu, že mám nakopírovat složky do kořenového adresáře Opencart a pak sloučit. Jenomže tady mám zádrhel. Mohl by mi někdo prosím napsat přesný návod na instalaci tohoto feedu? Začínám tak moc zatím nevím :-X

PS: Je to stejné u zbozi.cz jako u heureka.cz?


Díky moc :)

Newbie

Posts

Joined
Wed May 22, 2013 8:37 pm

Post by hawkey » Thu May 23, 2013 5:45 am

Co máte sloučit?? Stačí nakopírovat.
Zbozi.cz a Heureka teoreticky můžou používat stejné feedy, ale pokud je chcete mít se všemi službami, jsou tam určité rozdíly.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by richie10723 » Mon Jun 10, 2013 8:41 pm

Zdravím vás, kto by mi vedel poradiť s takým zvláštnym prípadom. Po určitom počte pridaných produktov feed fungoval a zobrazoval kód. Teraz mi však po vytvorení nového produktu vypíše chybu: well-formedness constraint: entity declared. Hľadal som, ale neúspešne. Vôbec tomu nerozumiem. Vypnem zobrazenie produktu, feed funguje, zapnem zobrazenie produktu, feed nefunguje. Ďakujem.

Newbie

Posts

Joined
Sun Feb 26, 2012 10:59 pm

Post by hawkey » Mon Jun 10, 2013 9:05 pm

Máte v tom produktu nějaké entity, které nejsou v xml povoleny...

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by jakuba » Thu Jul 04, 2013 8:37 pm

Prosím, jak vytvořit export 6000 produktů na hostingu s touto maximální možnou konfigurací?

memory_limit = 128M;
max_execution_time = 90;

po době 90s vyskočí error 500 s hláškou, že byl souboru index.php ukončen loading.

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague

Post by gp75 » Sun Oct 06, 2013 4:29 pm

Chtěl bych se zeptat jestli neexistuje někde postup jak přesně nastavit kódování databáze. Mám všude UTF-8. V databázi vidím texty v pořádku, na webu jsou texty v pořádku, ale feed mi generuje paznaky. Verze Opencartu je 1.5.4.

Code: Select all

<PRODUCT>CATLER CG 8010 mlýnek na kávu</PRODUCT><DESCRIPTION><p>Pro přípravu perfektní kávy je zapotřebí přesné množství čerstvě namleté kávy.</p>

<p><strong>Kónický mlýnek</strong></p>

<p>Kónický mlýnek využívá technologii inteligentní ho dávkování, které automaticky nastavuje dávkování mleté kávy při každé změně nastavení. Pro přípravu kávy ve French pressu nebo v kávovaru vyberte volbu „cups“ (šálky) a pro přípravu kávy v espressu vyberte „shots“ (dávky). Kónický mlýnek se otáčí pomaleji, čímž snižuje tepelný přenos mezi zrnky kávy a tím také zajistíte maximální chuť Vaší připravované kávy.</p>

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 05, 2013 9:39 pm

Post by hawkey » Tue Oct 08, 2013 6:50 am

Když jsou texty v pořádku v databázi i na webu, tak asi nebude problém v kodování databáze, ale ve špatném exportním feedu.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by gp75 » Thu Oct 10, 2013 5:20 pm

Vyřešeno. Chyba byla v tom, že jsem se na to díval v Chrome a ten to zobrazil špatně. Ještě mám ale problém v tom, že nevím proč nemám ve feedu všechny položky. Nejsou tam vypnuté, ale i tak jich tam tak 50 chybí.

Newbie

Posts

Joined
Sat Oct 05, 2013 9:39 pm

Post by ollda » Mon Jun 20, 2016 3:58 pm

Zdravím,

oživuji toto vlákno.

Bude se prosím někdo zabývat novým XML feedem pro zboží.cz, který nastoupí někdy v červenci a ten starý bude již nefunkční?

Díky

New member

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2014 3:12 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest