Post by marah23 » Wed Nov 16, 2011 10:02 pm

Ahoj, rád bych docílil toho aby na hlavní stránce bylo pernamentně zobrazené menu kategorií. Horní menu jsem si předělal aby tam místo kategorií bylo info , ale ted me absolutně nenapadá jak tam dostat ten levý sloupec který všude je jen ne na hlavní stránce :D budu vděčný za každou radu

Attachments

design1.jpg

Ukázka halvní stránky kde potřebuji dostat to menu! - design1.jpg (31.06 KiB) Viewed 5576 times


Newbie

Posts

Joined
Wed Nov 16, 2011 9:53 pm

Post by K3JML » Wed Nov 16, 2011 11:35 pm

Ahoj, taky mi to trvalo, ale dá se to nastavit jednoduše:
Rozšíření -> Moduly -> Kategorie (editovat)
Už tam budou asi dva řádky pro šablony Category a Product.
Stačí Přidat modul. Šablona: Home ... a zbytek už podle vlastního nastavení.

http://www.stedry-stranky.cz - Tvorba webových stránek | http://www.emat.cz - Prodej elektromateriálu


User avatar
New member

Posts

Joined
Mon Oct 25, 2010 11:12 pm


Post by marah23 » Thu Nov 17, 2011 12:13 am

Díky moc, tohle by mě opravdu nenapadlo. A já nad tím strávil asi dvě hodiny :D

Newbie

Posts

Joined
Wed Nov 16, 2011 9:53 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests