Post by vitrepka » Mon Jun 02, 2014 5:43 pm

Zdravím,
modul se mi nakonec částečně podařilo rozjet.
Když ale vše nastavím v administraci, neukáže se mi v klientské sekci při objednávce vybraný způsob dopravy (balík do ruky). Vše mám přitom nastaveno a povoleno...

Nemohl by mi někdo s tímto problémem pomoct? Děkuji

Newbie

Posts

Joined
Mon May 26, 2014 12:44 am

Post by thegrid » Fri Aug 15, 2014 4:40 am

Můžete mi poradit proč se mi nepřičítá cena v souhrnu?
Poslední OC, vše jede, jen se mi nic nepřičte v celkové ceně, ale jen cena položky bez dopravy.
VQMOD nainstalovaný poslední v pořádku.

Díky

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 23, 2011 12:35 am

Post by hawkey » Sat Aug 16, 2014 2:32 am

Asi nemáte zapnutý modul doprava.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by Flashback87 » Sat Aug 16, 2014 6:01 pm

Dobrý den,

koupil jsem si modul ceska posta + heureka point. Bohuzel neni zrejme kompatibilni s templatem shoppica2...

Problém je v tom, že se nenabídne možnost výběru pobočky...jinak zřejmě vše funguje.

Nema s tim nekdo zkusenost? Je velky problem to zprovnoznit?

Diky moc

New member

Posts

Joined
Sat Nov 10, 2012 1:57 am

Post by thegrid » Sun Aug 17, 2014 3:54 pm

hawkey wrote:Asi nemáte zapnutý modul doprava.
Děkuji moc.
Asi jsem slepý :laugh:

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 23, 2011 12:35 am

Post by hawkey » Mon Aug 18, 2014 2:48 am

Shoppica je noční můra programátorů, protože ze slušně napsaného Opencartu dělá jeden velký zmatek, na kterém skoro žádné vqmod moduly nefungují. Všechno je třeba upravovat, s modulem se dá koupit i instalace nebo napište na hawkey@netgate.cz

Flashback87 wrote:Dobrý den,

koupil jsem si modul ceska posta + heureka point. Bohuzel neni zrejme kompatibilni s templatem shoppica2...

Problém je v tom, že se nenabídne možnost výběru pobočky...jinak zřejmě vše funguje.

Nema s tim nekdo zkusenost? Je velky problem to zprovnoznit?

Diky moc

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by thegrid » Mon Aug 18, 2014 9:22 pm

Nevíte zda jde nějak zakázat, aby se modul platby "Hotově při vyzvednutí" nezobrazoval u dopravy ,,česká pošta" ?
Je to vlastně pak nesmysl.

Díky

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 23, 2011 12:35 am

Post by hawkey » Fri Aug 22, 2014 1:03 am

Nejde. Je třeba to řešit modulem Shipping2payment

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by thegrid » Tue Aug 26, 2014 6:23 pm

škoda, tohle má prestashop v základu, bohužel ta je zas příliš nepřehledná a náročná na chod, hold ideální řešení neexistuje ve free verzi

Newbie

Posts

Joined
Sun Oct 23, 2011 12:35 am

Post by r_a_d_e_k » Sun Nov 09, 2014 6:26 am

Zdravím,
do OC (1.5.6.4) jsem nainstaloval vqmod (2.5.1), vše OK. Následně jsem nainstaloval CzechPostPlus. Zdá se mi, že funguje OK - šablona se upravila, mohu např. vybrat pobočku pošty. Ovšem pokud se podívám do CzechPostPlus.xml tak změny, které bych předpokládal, že budou provedeny, nejsou. Např. v souboru catalog/controller/checkout/shipping_method.php není řetězec czechpost.

Znamená to, že se musí nějak explicitně nechat ten xml zpracovat? Jak poznám, že instalace proběhla kompletně OK? Je k tomu nějaký log?

Děkuji

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 30, 2014 7:45 pm

Post by jakuba » Sun Nov 09, 2014 7:02 am

r_a_d_e_k wrote:Zdravím,
do OC (1.5.6.4) jsem nainstaloval vqmod (2.5.1), vše OK. Následně jsem nainstaloval CzechPostPlus. Zdá se mi, že funguje OK - šablona se upravila, mohu např. vybrat pobočku pošty. Ovšem pokud se podívám do CzechPostPlus.xml tak změny, které bych předpokládal, že budou provedeny, nejsou. Např. v souboru catalog/controller/checkout/shipping_method.php není řetězec czechpost.

Znamená to, že se musí nějak explicitně nechat ten xml zpracovat? Jak poznám, že instalace proběhla kompletně OK? Je k tomu nějaký log?

Děkuji
Hledáte na špatném místě. vqmod vezme soubor, upraví jej dle souboru czechpostplus.xml a umístí do vqcache složky. Odtud se potom bere pro zobrazení. Proto v klasickém catalog/controller/checkout/shipping_method.php nejsou žádné změny.

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague

Post by r_a_d_e_k » Wed Nov 12, 2014 5:48 am

Nainstaloval jsem modul "Checkout simple (one page checkout)" a následně jsem znovu nainstaloval Českou poštu. Mám problém s tím, že se mi napoprvé (po vstupu na stránku checkout) nezobrazí Způsob platby "Platba při převzetí (dobírka)". Pokud stránku odešlu s nevyplněnými údaji, tak se již způsob úhrady dobírka zobrazí.

Neporadil byste mi prosím, jak tento stav opravit?

Viz.: http://dev.marmeladka.cz

Děkuji

Newbie

Posts

Joined
Mon Jun 30, 2014 7:45 pm

Post by hawkey » Tue Nov 18, 2014 4:55 am

Tento stav není jednoduché nějak vyřešit. Většina simple checkoutů drasticky mění strukturu Opencartu proti duchu jeho tvůrců, takže se potom nevolají správně jednotlivé moduly a metody.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by Quish » Mon Dec 08, 2014 4:03 am

Zdravím,
plánujete upravit tento modul pro OC 2.0?

Předem díky za odpověď.

New member

Posts

Joined
Sun Jan 27, 2013 8:39 pm

Post by jakuba » Mon Dec 08, 2014 11:52 pm

Když mám Výpočet ceny dopravy na základě hmotnosti, jak prosím nastavím dopravu zdarma od 1000 Kč? Děkuji za tipy.

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague

Post by Flashback87 » Tue Dec 23, 2014 5:02 am

Dobrý večer,

mám zakoupen CzechPostPlus mohl bych se zeptat, kde lze upravit text, který se zobrazuje ve 4. kroku objednávky "Způsob dopravy" ?

Nikde jsem to nenašel.

Moc děkuji

New member

Posts

Joined
Sat Nov 10, 2012 1:57 am

Post by fsoft » Tue Dec 23, 2014 4:33 pm

Zdravím,

je to tento soubor:

catalog/language/english/shipping/czechpost.php a pro dobírku

catalog/language/english/payment/czechpost_cod.php

Hezké svátky

http://svetposteli.com


Active Member

Posts

Joined
Sun Dec 29, 2013 9:06 pm

Post by Flashback87 » Thu Dec 25, 2014 3:28 am

Já to tam nevidím právě ani aj ani v čj.... nikde se tam "Balík do ruky" nebo "Balík na poštu" neobjevuje....

Takže moc nevím co upravit...?

Díky moc

New member

Posts

Joined
Sat Nov 10, 2012 1:57 am

Post by fsoft » Thu Dec 25, 2014 6:14 am

a vidíte alespoň ty dva soubory?

http://svetposteli.com


Active Member

Posts

Joined
Sun Dec 29, 2013 9:06 pm

Post by fsoft » Thu Dec 25, 2014 6:49 pm

pokud se ještě nepletu, tak jména služeb se nastavují přímo v administraci opencartu:

rozšíření/doprava/czech post plus a tam si zakládáte různé služby.
v těch souborech nastavíte pouze ten horní nadpis = můžete si tam dát kurýrní služba nebo česká pošta
Flashback87 wrote:Já to tam nevidím právě ani aj ani v čj.... nikde se tam "Balík do ruky" nebo "Balík na poštu" neobjevuje....

Takže moc nevím co upravit...?

Díky moc

http://svetposteli.com


Active Member

Posts

Joined
Sun Dec 29, 2013 9:06 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests