Post by Flashback87 » Wed Mar 26, 2014 2:47 am

Dobry den,

poskytovatel mi odpovedel:
"vzdalene nacitani pomoci url_fopen pak tato funkce je z bezpecnostnich duvodu nepovolena. Doporucujeme reseni pomoci CURL knihovny"

Coz chapu ze bude nejspise ten problem, ale nevim jak ho vyresit :( pomohl by nekdo prosim?

Diky

New member

Posts

Joined
Sat Nov 10, 2012 1:57 am

Post by Flashback87 » Tue Apr 01, 2014 11:07 pm

Lze to nějak obejít?

Díky moc

New member

Posts

Joined
Sat Nov 10, 2012 1:57 am

Post by hawkey » Wed Apr 02, 2014 8:27 am

Ano, lze to přeprogramovat pomocí CURL, ale musíme na to najít chvilku času :)

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by Flashback87 » Fri Apr 04, 2014 2:39 pm

Hmm :) Tak kdyby si někdo chvíli našel, byl bych mu moc vděčný :(

New member

Posts

Joined
Sat Nov 10, 2012 1:57 am

Post by dogacankanat » Sun Apr 06, 2014 7:34 pm

Ahoj,

Nejdříve bych chtěl moc poděkovat hawkey za module

Mám menší problém. č a ř (avšak nemám problém s ž a š) se mi nezobrazuje správně v backend a frontend na webu Tvého modulu. Co může být důvodem? Již jsem opětovně uložil všechny soubory modulu v NOTEPAD++ jako `Encode in UTF-8 without BOM` a znovu načetl ale nic se nezměnilo.

DIAKRITK.PNG

Diakritk - DIAKRITK.PNG (10.74 KiB) Viewed 4387 times


User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Feb 12, 2011 7:22 am
Location - Praha

Post by hawkey » Sun Apr 06, 2014 9:23 pm

Neměl jsi tam předtím starší modul czechpost? Pokud ano, je třeba jej nejdříve odinstalovat.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by dogacankanat » Sun Apr 06, 2014 9:57 pm

hawkey wrote:Neměl jsi tam předtím starší modul czechpost? Pokud ano, je třeba jej nejdříve odinstalovat.

Ne, nemel jsem starsi modul, mam novy modul ktery jsem stahnul z Tvoji stranky opencartex. I kdyz jsem zkontrolovat vse a jak jsem jiz psal, vse jsem opetovne nacetl a ulozil. Je to zvlastni, tento problem mam pouze v optional fields tveho modulu a pouze pro pismena č a ř.
Dekuji za odpoved

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Feb 12, 2011 7:22 am
Location - Praha

Post by dogacankanat » Mon Apr 07, 2014 2:02 am

Hello hawkey,

Problem with diacritics is solved. I found out that it was caused because of the corrupted MySQL collations. Don't know why it happened like that, but when I control in my database the character set of your module was set as latin-swedish instead of utf-8_general _ci. Also type of the tables were set as InnoDB instead of MyISAM.
PNP3.PNG

Wrong Entries - PNP3.PNG (394.51 KiB) Viewed 4373 times

After I updated each table and columns with correct settings, problem solved.
PHP2.PNG

Corrected Entries - PHP2.PNG (20.81 KiB) Viewed 4373 times

Once more thank you for your module. It is really a good free contribution.

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Feb 12, 2011 7:22 am
Location - Praha

Post by hawkey » Mon Apr 07, 2014 2:59 am

V modulu se nenastavuje collate ani typ DB, takže to musí nějak souviset s nastavením tvojí databáze.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by Flashback87 » Thu Apr 24, 2014 5:58 pm

Stále nikdo nenašel chvilku na přepracovaní importu pomocí CURL ? :) Přiznám se, že nevím, jak pracné to je....

Díky

New member

Posts

Joined
Sat Nov 10, 2012 1:57 am

Post by SLAVA1313 » Mon May 05, 2014 6:02 am

Dobrý den,
tak už si asi týden lámu hlavu jak zprovoznit modul Česká pošta, teda spíš příplatek za dobírku. V možnostech platby ji vybrat lze, ale cena se nepřipočte k výsledné ceně.
Třeba produkt 50 Kč
dále doporučený balíček +40
a v dalším kroku dobírka +38

Výsledná cena by tedy měla být 128 ale v rekapitulaci se ukáže jen 90 a dobírka je jakoby za nula i když v modulu je nastaveno oněch 38.

Neví někdo čím to může být, popřípadě jestli by mi to nějaká dobrá duše nemohla správně nastavit?

Díky za rady

Newbie

Posts

Joined
Mon May 05, 2014 5:41 am

Post by hawkey » Tue May 06, 2014 5:26 pm

Odpovídám tady na to na každé stránce cca 2x :)
Pokud se nezapočítává cena za dobírku, máte špatně nainstalováno. Máte v pořádku vqmod? Nemáte tam nějaké konflikty?

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by ellisdee » Fri May 16, 2014 7:40 pm

Kde se ukazuje při volbě "Balík na poštu" pobočka, kterou uživatel vybral? V objednávkách jsem to nenašel :) Předem díky za pomoc a omlouvám se, jestli na to už někdo odpovídal..

Newbie

Posts

Joined
Sat Feb 18, 2012 12:05 am
Location - CZ

Post by hawkey » Sat May 17, 2014 3:15 am

Mělo by to být přímo v názvu dopravní metody. Pokud není, je někde chyba.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by vitrepka » Mon May 26, 2014 12:47 am

Dobrý den,
mám takový problém. Modul (pro verzi 1.5.6.4) nefunguje jak by měl v sekci platba. Když kliknu na upravit, vyskočí bílá stránka...
Nevíte čím to může být? Děkuji

Newbie

Posts

Joined
Mon May 26, 2014 12:44 am

Post by vitrepka » Mon May 26, 2014 12:50 am

Dobrý den,
potřeboval bych nainstalovat a zprovoznit modul Česká pošta v redakčním systému OpenCart.
Problém je v tom, že modul (pro aktuální verzi) nefunguje jak by měl v sekci platba. Když kliknu na upravit, vyskočí bílá stránka...

Za všechny rady předem děkuji

Newbie

Posts

Joined
Mon May 26, 2014 12:44 am

Post by hawkey » Tue May 27, 2014 6:23 am

Nevím, čím to může být. Těch důvodů může být spousta, špatná instalace, konflikt s jiným, těžko říct. Jestli chcete at se na to podívám pošlete mi do zprávy přístupy na FTP a do adminu.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by vitrepka » Fri May 30, 2014 1:00 am

Dobrý den,
mám modul Czech Post Plus 1.5.4.1 a opencart verzi 1.5.6.4. Po instalaci se mi (při zpracování objednávky) zobrazuje chybová hláška (viz obrázek).
Nevíte co s tím?
Děkuji

Image

Newbie

Posts

Joined
Mon May 26, 2014 12:44 am

Post by hawkey » Fri May 30, 2014 4:07 am

Tipuju že jste měl předtím nějaký starší modul czechpost, ten jste neodinstaloval a přes to nahrál Czech Post Plus. Je to tak?

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by vitrepka » Fri May 30, 2014 2:00 pm

ano, děkuji za radu

Newbie

Posts

Joined
Mon May 26, 2014 12:44 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests