Post by lada.bk » Sat Jan 16, 2016 6:33 pm

Měl bych dotaz na někoho, kdo tomu trošku rozumí (tedy víc, než já ;D ....)
Mám web a z ničeho nic přestal fungovat, tedy nejede front, ale admin funguje bez problémů. Stalo se to včera během dne,dopoledne OK a večer již ani ťuk... Je hostovaný na endoře a zobrazí se jen jejich reklama, žádná chybová hláška, prostě nic.
Začaly to dělat všechny weby, co u nich mám na OC verze 1.5.6 (např. ubytovani-moravskykras.cz..), co je již ve verzi 2, to funguje....
web je restaurace.g6.cz a verze OC je 1.5.6. Může někdo poradit co se mohlo stát? Podpora z endory tvrdila, že nic na serverech neměnili, ale je divné, že to udělaly všechny weby s OC 1.5.6

New member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 3:55 pm
Location - JM,Brno,Blansko

Post by hawkey » Sat Jan 16, 2016 7:46 pm

To musí nějak souviset s hostingem. Neobjevil se tam třeba soubor index.html? Jestli ano tak smažte

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by lada.bk » Sat Jan 16, 2016 8:27 pm

nn, neobjevil, no je divný, že administrace všude jede

New member

Posts

Joined
Fri Sep 20, 2013 3:55 pm
Location - JM,Brno,Blansko

Post by hawkey » Sat Jan 16, 2016 11:05 pm

Jestli chcete, pošlete mi ftp přístup, kouknu na to.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests