Post by Jakub » Thu Apr 15, 2010 4:45 pm

Ahojte kolegové,
upravil jsem html entity v emailu pr OC 1.4.x.

Stačí uravit contact.php na:

if ($emails) {
//$message = '<html dir="ltr" lang="en">' . "\n";
//$message .= '<head>' . "\n";
$message .= 'Předmět zprávy: ' . $this->request->post['subject'] . "\n\n";
//$message .= '<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">' . "\n";
//$message .= '</head>' . "\n";
$message .= ($this->request->post['message']);
//$this->message = '=?UTF-8?B?' . base64_encode($message) . '?=';
//$message .= '</html>' . "\n";

A contact.tpl na:

<td><span class="required">*</span> <?php echo $entry_message; ?></td>
<td><textarea name="message" cols="100" rows="10"><?php echo $message; ?></textarea>
<?php if ($error_message) { ?>
<span class="error"><?php echo $error_message; ?></span>
<?php } ?></td>

A dole zakomentovat:
//CKEDITOR.replace('message');

Uprava spočívá v tom, že jsem dal misto fck editoru obycejný input.

Snad to někomu pomůže :-)
Jakub

New member

Posts

Joined
Tue Dec 22, 2009 6:54 pm

Post by linkstate » Thu Sep 02, 2010 1:49 am

A co spíš nakonfigurovat CKEditor?
V souboru config.js (adresar admin/view/javascript/ckeditor):

Code: Select all

config.entities = false;

http://www.internet24.cz webové služby pro Vás.


Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 01, 2010 11:50 pm


Post by vojtech25 » Thu Sep 02, 2010 6:25 am

Ahoj,
A co spíš nakonfigurovat CKEditor?
V souboru config.js (adresar admin/view/javascript/ckeditor):
parada, diky za strucny a presto genialni napad. Rad bych se zeptal jeste na jeden problem, ktery take souvisi s entitama. Nevim proc, ale popis produktu, opakuji popis, nikoli jmeno, se do databaze uklada take v entitach.. coz pak hapruje mimojine pri VYHLEDAVANI. Myslel jsem ze je to tim ckeditorem, vypnul sem tedy podle tve rady entity v ckeditoru, ovsem nekde po ceste do databaze se to stejne do tech entit prehazi.??

netusis v jakem miste to muze byt a jak to opravit..?

Diky moc

______________________________________________________
http://www.vojtechzahorsky.com


New member

Posts

Joined
Tue Jan 19, 2010 7:18 pm

Post by linkstate » Thu Sep 02, 2010 8:07 pm

vojtech25 wrote:Ahoj,
A co spíš nakonfigurovat CKEditor?
V souboru config.js (adresar admin/view/javascript/ckeditor):
parada, diky za strucny a presto genialni napad. Rad bych se zeptal jeste na jeden problem, ktery take souvisi s entitama. Nevim proc, ale popis produktu, opakuji popis, nikoli jmeno, se do databaze uklada take v entitach.. coz pak hapruje mimojine pri VYHLEDAVANI. Myslel jsem ze je to tim ckeditorem, vypnul sem tedy podle tve rady entity v ckeditoru, ovsem nekde po ceste do databaze se to stejne do tech entit prehazi.??

netusis v jakem miste to muze byt a jak to opravit..?

Diky moc
Stačí hledat:
http://forum.opencart.com/viewtopic.php?f=89&t=18500

http://www.internet24.cz webové služby pro Vás.


Newbie

Posts

Joined
Wed Sep 01, 2010 11:50 pm

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest