Prosím o radu, kde najdu soubor šablony souhrnu objednávky jež se posílá administrátorovi eshopu. Verze OC 1.5.6.1
Potřebuji si ji opravit podle svých potřeb.
Potřebuji si ji opravit podle svých potřeb.
Zdravím,
admin/language/czech/mail/order.php
a
catalog/model/checkout/order.php --> měl by to být samý soubor jako pro zákazníka.
Doufám, že ještě nekdo upřesní.
pavel
admin/language/czech/mail/order.php
a
catalog/model/checkout/order.php --> měl by to být samý soubor jako pro zákazníka.
Doufám, že ještě nekdo upřesní.
pavel
Špatně jsem se vyjádřil. Měl jsem na mysli šablonu emailu, který se odešle po potvrzení objednávky.
Zákazníkovy se odešle kompletní souhrn objednávky, ale administrátorovi/správci eshopu jen stručný výpis. Ve verzi 1.4.x přišlo oběma totožný email.
Zákazníkovy se odešle kompletní souhrn objednávky, ale administrátorovi/správci eshopu jen stručný výpis. Ve verzi 1.4.x přišlo oběma totožný email.
Pro mail na admina žádná šablona není, takže jen catalog/model/checkout/order.php
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Tak to je zajímavé. Zákazníkovi se pošle email v HTML a administrátorovi jen textový a ještě osekaný. Nemůže to souviset s nastavením pošty v administraci? Mám tam nastavenu metodu mail, SMTP mi z nějakých neznámých důvodů blbne.
Možná je to zajímavé, ale takto to tvůrci prostě naprogramovali.
Podle mne vycházeli z toho, že zákazník vyžaduje pěkný email, zatímco administrátorovi stačí krátké upozornění.
Jestli to chcete jinak, musíte na to použít nějaký vqmod.
Podle mne vycházeli z toho, že zákazník vyžaduje pěkný email, zatímco administrátorovi stačí krátké upozornění.
Jestli to chcete jinak, musíte na to použít nějaký vqmod.
Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart
Ano něco podobného jsem měl na mysli. Našel jsem free variantu, která mi plně vyhovuje: Detailed Admin Order Notification Email (VQMod)
Nevím, jak v 1.6, ale v 1.5.5 jsem pouze v web/catalog/model/checkout/order.php přidal na řádek 501 (na konec před $mail->send();)
a když shop odešle objednávku zákazníkovi, odešle ji i mě do mailu, který tam mám nastavený ve stejném formátu jako zákazníkovi (prostě kopie)
takže na řádcích 501-503 mám tento kód
Nevím, jestli je to správně, ale prostě to funguje
Code: Select all
$mail->send();
$mail->setTo("mujmail@mujmail.cn");
takže na řádcích 501-503 mám tento kód
Code: Select all
501 $mail->send();
502 $mail->setTo("mujmail@mujmail.cn");
503 $mail->send();
já používám taky tento modul:
http://www.opencart.com/index.php?route ... _license=0