Post by Kyborg » Tue Apr 06, 2010 12:57 am

Predvčerom som nainštaloval OC 1.4.6
Pri prvom vytvorení daného produktu mi idú voľby v poriadku ale keď idem potom daný produkt znova editovať, tak voľby vôbec nejdú.

Ostane len na ľavo klonovaný zoznam a nastavenia sú úplne prázdne.
Robí to pri všetkých prehliadačoch a i pri základnom (EN) nastavení jazyku.

Nie je to bug OC? :-\

Attachments

chyba.jpg

Chyba - volby - chyba.jpg (105 KiB) Viewed 1214 times


User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 26, 2010 2:00 am
Location - Slovakia

Post by Pot'a » Wed Apr 07, 2010 10:55 pm

Nemám OC v1.4.6 nainstalovaný, ale zeptám se. V logu žádnou chybu nevidíš? V bug reports ani v bugs tracking nic obdobného nevidím.

Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz


Active Member

Posts

Joined
Tue Sep 01, 2009 1:48 pm
Location - Prague [CZE]

Post by Kyborg » Thu Apr 08, 2010 1:04 am

No nič spoločné s hentým...

Code: Select all

2010-04-06 15:50:44 - PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/***.com/subdomeny/www/admin/controller/common/filemanager.php on line 108
2010-04-06 15:50:47 - PHP Warning:  Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/***.com/subdomeny/www/admin/controller/common/filemanager.php on line 108

User avatar
Newbie

Posts

Joined
Fri Feb 26, 2010 2:00 am
Location - Slovakia
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests