Post by dracekvo » Thu Mar 18, 2010 11:51 pm

Ahoj, připravuju si obchod na spuštění a zkouším objednávku.

Při vyplňování to tam chce zadat Kraj / Stát: kde jsou okresy. Není to pro mě zajímavé a nutit zákazníka to vyplňit mi příde taky zbytečné. Lze tuto položku nějak vypnout?

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 18, 2010 11:41 pm

Post by Pot'a » Fri Mar 19, 2010 12:19 am

dracekvo wrote:Ahoj, připravuju si obchod na spuštění a zkouším objednávku.

Při vyplňování to tam chce zadat Kraj / Stát: kde jsou okresy. Není to pro mě zajímavé a nutit zákazníka to vyplňit mi příde taky zbytečné. Lze tuto položku nějak vypnout?
Ahoj,

"vypnout" nelze, lze však upravit zdrojové kódy, je jich však poměrně mnoho. Další možností je odstranit kraje a nechat předvolený jen jediný, bude to však vypadat poněkud hloupě.

Čeština (v1.3.x, v1.4.x) | IČ a DIČ zákazníka (v1.3.x, v1.4.x) | XML feed zbozi.cz


Active Member

Posts

Joined
Tue Sep 01, 2009 1:48 pm
Location - Prague [CZE]

Post by dracekvo » Sat Mar 20, 2010 2:03 am

hm, tak to necham být.

Ještě otázečka, hodím to sen, snad to nebude vadit.

IČ a DIČ zákazníka nefunguje v oc 1.4.4, že? Nainstaloval jsem to a při dokončování objednávky to zdechne na hlášce Fatal error: Call to a member function http() on a non-object in ....

Dále pak, existuje řešení pro naše dph. Tj, aby byli vidět ceny zboží bez i s dph a pri objednávce to bylo pěkně rozepsané s daní i bez daně?

Je nějaké dobré rozšíření, které bych si měl ještě nainstalovat?

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 18, 2010 11:41 pm

Post by dracekvo » Sat Mar 20, 2010 6:40 am

a jeste jedna otezecka. v menu tam je spoluprace / affil, ale nejake nastaveni ohledne affilu jsem nenasel. Mel bych zajem provozovat affil. Zakladni intalace to umoznuje?

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 18, 2010 11:41 pm

Post by hlavis » Sat Jan 15, 2011 4:30 am

Mne by zajímalo na jakých stránkách a co mám odstranit, aby se mi nezobrazoval na výběr Kraj (a nejlépe i Stát). Vymazal jsem dva řádky z tabulky v "guest_step_1.tpl". Nyní pokud odešlu prázdný formulář, tak se mi rozsype čeština na dané stránce :-\

Babolat tenisové rakety http://www.babolatrakety.cz OC 1.4.9.3


Newbie

Posts

Joined
Sat Jan 15, 2011 4:24 am


Post by hawkey » Sat Jan 15, 2011 5:04 am

Protože tam musíš upravit nejen šablonu, ale i controller, stejně jako v dalších krocích, jak je popsáno výše, je toho poměrně dost.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by petris » Sun Jan 23, 2011 8:50 pm

Mohl by sem nekdo napsat, kde tedy konkretne co smazat?!
Dekuji.

New member

Posts

Joined
Sun Jan 02, 2011 5:03 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests