Post by Deight » Thu Aug 22, 2013 2:55 pm

Zdravím,

nemůžu nikde najít odpověď, nejdřív jsem zkoušel nahodit default šablonu, jestli jsem neudělal někde chybu při editaci šablony.

Problém je opravdu u systému.
Když jsem vytvořil u kategorie TRIČKA podkategorii PÁNSKÁ, nevytvoří se odkaz. Jednoduše klikáte kdekoliv na PÁNSKÁ, ale odkaz je stále http://web.cz/TRICKA - generuje to

Code: Select all

?php echo $category['href']; ?
Problém jsem vyřešil vypnutím SEO odkazů, v tu chvíly mi v cache paměti zůstaly seo url a tak fungují a zároveň se mi přegenerovali podkategorie a jdou načíst a filtrovat. Nyní vytváří tyto klasické URL:

Code: Select all

index.php?route=product/category&path=59_65
Chtěl bych na tuto chybu upozornit a budu se snažit ji opravit, ale v php zatím tak nezářím, abych to dokázal na koleni.

Kdyby někdo věděl, určitě se podělte.

Díky ;)

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 04, 2013 4:59 pm


Post by jakuba » Thu Aug 22, 2013 4:50 pm

Nedělá to spíše stejné SEO slovo nastavené u kategorií?

Já s tím problém nemám 1541

http://tesarskekovani.dodasvacina.cz/tesarske-kovani/
http://tesarskekovani.dodasvacina.cz/te ... ky-sloupku

Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 08, 2011 12:51 am
Location - CZ-Prague

Post by hawkey » Thu Aug 22, 2013 5:35 pm

Deight wrote:Zdravím,

nemůžu nikde najít odpověď, nejdřív jsem zkoušel nahodit default šablonu, jestli jsem neudělal někde chybu při editaci šablony.
Žádná chyba tam není. Prostě nemáte u té podkategorie vyplněné SEO klíčové slovo nebo ho máte stejné jako u jiné kategorie.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe

Post by Deight » Thu Aug 22, 2013 6:36 pm

Přesně to je to!

V tom případě ano, ale menší problém je tedy v automatickém generování slova z titulku...

Děkuji moc

hawkey wrote:
Deight wrote:Zdravím,

nemůžu nikde najít odpověď, nejdřív jsem zkoušel nahodit default šablonu, jestli jsem neudělal někde chybu při editaci šablony.
Žádná chyba tam není. Prostě nemáte u té podkategorie vyplněné SEO klíčové slovo nebo ho máte stejné jako u jiné kategorie.

Newbie

Posts

Joined
Mon Mar 04, 2013 4:59 pm


Post by hawkey » Thu Aug 22, 2013 6:59 pm

Opencart nemá automatické generování SEO slova z titulku. To máte asi řešeno nějakým modulem, takže se musíte obrátit na jeho autora.

Visit OpencartEx - Opencart extensions
Opencart rady a návody česky | Podpora Opencart


Active Member

Posts

Joined
Sun Apr 25, 2010 12:10 am
Location - Olomouc, Czech Republic, Europe
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests