Post by phonepartsusa » Fri Oct 12, 2012 12:52 pm

So, the Admin area VQmod files do not work.

The VQmod files for the Frontend work on my server.

I backed up the website and ran it on a WAMP server.. VQmod on the Front end and Back end works, perfectly fine..
When i overwrote the fresh OC 1.5.3.1 install with the backed up site, i didnt overwrite the config files, htaccess and the php.ini file.

Does anyone know what the problem can be? Will to compensate for help.

Thank you

New member

Posts

Joined
Thu Jul 28, 2011 9:42 am

Post by SXGuy » Fri Oct 12, 2012 2:33 pm

Can you give an example of a vqmod that hasnt worked?

I know from expierence sometimes vqmods for me, dont show links in the menu, and i have to manually add the wording to the language files for them to show.

Active Member

Posts

Joined
Sun Nov 08, 2009 2:07 am

Post by phonepartsusa » Fri Oct 12, 2012 2:36 pm

Export Tool, Clear Cache Button for Jays Cache Mod, Youtube Video field, Custom Page Title fields..

The list goes on..

The thing is when i upload the same site to my WAMP server, it all works :/

New member

Posts

Joined
Thu Jul 28, 2011 9:42 am

Post by paulfeakins » Fri Oct 12, 2012 7:52 pm

Hello there, we'd be happy to help. Would you like to email info@antropy.co.uk with some info so we can get back to you with an estimate?

Kind regards,
Paul :)

For quick, professional OpenCart support please email info@antropy.co.uk


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Mon Aug 22, 2011 11:01 pm
Location - Reigate, Surrey, United Kingdom

Post by pprmkr » Fri Oct 12, 2012 9:20 pm

What's in vqmod/vqmod.log ?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Sat Jan 08, 2011 11:05 pm
Location - Netherlands

Post by phonepartsusa » Sat Oct 13, 2012 1:05 am

There is no information about this in the vqmod log.

i will send an email now paul

New member

Posts

Joined
Thu Jul 28, 2011 9:42 am

Post by rempong » Sat Oct 13, 2012 2:17 pm

Have you renamed your 'admin' folder ?

OPENCART MODULE :
Opencart Compare Link VQMOD, Link your compared product to forum/email

Copy and DIRECTLY Edit Product, the easy way.

Custom Product Sort, Full control to product sorting options

Already Sold Product Module, shows total product sold

Opencart Shortcode (Wordpress Clone)


Active Member

Posts

Joined
Fri Sep 14, 2012 2:38 pm
Location - Indonesia

Post by eliaskontos » Thu Feb 28, 2013 6:48 pm

I have exactly the same problem have you figured out a solution yet??

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 27, 2013 9:42 am

Post by rph » Thu Feb 28, 2013 11:06 pm

Download latest version, re-run installer.

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by eliaskontos » Fri Mar 01, 2013 9:06 pm

I've just upgraded tovqmod 2.3.2 and re-ran installer... I am running opencart 1.5.5.1, all permission are right but stil while using xampp everything works fine, when i try running it on server, any vqmod for the admin area doesn' t work while the frontend works perfectly... :bash:

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 27, 2013 9:42 am

User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed Nov 16, 2011 11:53 am
Location - Singapore

Post by eliaskontos » Sat Mar 02, 2013 4:06 am

No i didn't change admin's folder name and admin/index.php is ok.. I 've uploaded all files except confing.php and htaccess from my local server as they were...(as i previously said on local server runs perfectly)

Newbie

Posts

Joined
Wed Feb 27, 2013 9:42 am

Post by rph » Sat Mar 02, 2013 4:19 am

Hire a developer. Odds are you mucked up something simple for a pro to fix. Barring that install VQMod Manager. It can diagnose installation issues.

-Ryan


rph
Expert Member

Posts

Joined
Fri Jan 08, 2010 5:05 am
Location - Lincoln, Nebraska

Post by Everton Rodrigues » Sat Aug 10, 2013 2:40 am

I have EXACTLY the same problem. I'm getting crazy with this!

Did you fix this problem?

Thank you!


Posts

Joined
Tue Aug 06, 2013 3:10 am

Post by butte » Sat Aug 10, 2013 10:15 am

He is not kidding about VQMod Manager . . . and it flushes the vqcache in one mighty, thunderously inaudible click, no muttering.

Guru Member

Posts

Joined
Wed Mar 20, 2013 6:58 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests