Post by drest341 » Fri Mar 07, 2014 9:35 pm

Καλησπερα.
Αντιμετωπιζω ενα μειζον προβλημα με την λειτουργια του Autocomplete των κατηγοριων, κατα την εισαγωγη ή επεξεργασια των προιοντων. Αφου εχω ανεβασει κανονικα τα προιοντα μου και με το Autocomplete να λειτουργει, μεσα απο το πανελ του OC εκανα export - re-edit - import το EXCEL αρχειο, με το αντιστοιχο Free MOD που εχω και κανει καλα την δουλεια του. Παρατηρω οτι πλεον το Autocomplete στις κατηγοριες και στα Σχετικά Προϊόντα δεν μου εμφανιζει τις κατηγοριες κατα την εισαγωγη ενω αντιθετως τα Φίλτρα ειναι ΟΚ. Πιθανολογω οτι την ζημια την κανει το EXPORT/IMPORT MOD αλλα δεν μπορω να βρω που. Δοκιμασα να αλλαξω την παρουσιαση των κατηγοριων με dropdown select αλλα ειχα αλλα προβληματα. Καποια ιδεα?
Μετα απο ψαξιμο βλεπω μεσα στην βαση του πινακα "category_description" ολα τα δεδομενα που εχω ανεβασει μεσω του MOD ειναι τις μορφής "Σερβίτσιο φαγη" .

Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand ~ Martin Fowler.


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 21, 2014 10:47 pm

Post by Opencart-Hellas » Sat Mar 08, 2014 10:58 pm

Καλησπέρα

Ναι το πρόβλημα πρέπει να οφείλεται στο import/export tool κατά την εισαγωγή των δεδομένων στη βάση, υπάρχει και σχετικό thread αν θες να διαβάσεις λεπτομέρειες.

Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2012 5:30 am
Location - Athens, Hellas

Post by drest341 » Mon Mar 10, 2014 7:16 pm

Αναγκαστικά ανεβαζω τις κατηγορίες πλέον μεσω CSV αφου τις εχω μετατρέψει σε UTF without BOM. Απλα νεο προεκυψε προβλημα τωρα με την επεξεργασια των κατηγοριών γιατι δεν μπορω να τροποποιησω την σειρά τους.

Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand ~ Martin Fowler.


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 21, 2014 10:47 pm

Post by drest341 » Mon Mar 10, 2014 7:17 pm

Opencart-Hellas wrote:Καλησπέρα

Ναι το πρόβλημα πρέπει να οφείλεται στο import/export tool κατά την εισαγωγή των δεδομένων στη βάση, υπάρχει και σχετικό thread αν θες να διαβάσεις λεπτομέρειες.
Εχεις το λινκ να μου στειλεις το thread;

Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand ~ Martin Fowler.


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 21, 2014 10:47 pm

Post by drest341 » Tue Mar 11, 2014 5:17 pm

Ευχαριστω πολύ. Το προβλημα διορθωθηκε με την μετατροπή των characters. Και ηταν τοσο απλό, δεν το είχα δει το thread. ;)

Any fool can write code that a computer can understand. Good programmers write code that humans can understand ~ Martin Fowler.


User avatar
New member

Posts

Joined
Fri Feb 21, 2014 10:47 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests