Post by eekostas » Wed Sep 18, 2013 11:39 pm

Το θέμα οφειλόταν στο δικό μου stylesheet.css το οποίο απέρριπτε τις αλλαγές και το οποίο διορθώθηκε. Κων/νε σε ευχαριστώ πολύ.

New member

Posts

Joined
Sun Jun 02, 2013 11:11 pm

Post by botonakis » Wed Sep 18, 2013 11:47 pm

;)
Να'σαι καλά.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece

Post by billkou » Wed Sep 25, 2013 5:03 am

Ωραία προσθήκη. Ένας ανθρώπινος editor που μπορείς να κάνεις δουλειά.

Ευχαριστώ πολύ φίλε.

New member

Posts

Joined
Mon Sep 02, 2013 6:41 am

Post by billkou » Wed Sep 25, 2013 6:14 am

Βρήκα κάποιο bug όταν το χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το html module ( το welcome module δηλαδή ), στην 1.5.6

Έχει κάποιο limit λογικά ( υποθέτω ), όπου αν βάλεις 1 παραπάνω module πέρα απο αυτό το limit, τότε τα modules που έχεις φτιάξει εξαφανίζονται. Στον ckeditor που παρέχεις στο zip, αυτό συμβαίνει στα 10-13 modules αν θυμάμαι καλά, ενώ στον default του opencart, στα 40-45.

Με το που πατήσεις save, εξαφανίζονται όλα κατευθείαν.

New member

Posts

Joined
Mon Sep 02, 2013 6:41 am

Post by botonakis » Wed Sep 25, 2013 6:25 am

billkou wrote:Βρήκα κάποιο bug όταν το χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το html module ( το welcome module δηλαδή ), στην 1.5.6

Έχει κάποιο limit λογικά ( υποθέτω ), όπου αν βάλεις 1 παραπάνω module πέρα απο αυτό το limit, τότε τα modules που έχεις φτιάξει εξαφανίζονται. Στον ckeditor που παρέχεις στο zip, αυτό συμβαίνει στα 10-13 modules αν θυμάμαι καλά, ενώ στον default του opencart, στα 40-45.

Με το που πατήσεις save, εξαφανίζονται όλα κατευθείαν.
Μπορείς να μας κάνεις κάποιο screenshot, γιατί προσωπικά δε κατάλαβα τι εννοείς. Ο editor αυτός αλλάζει στα προϊόντα.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece

Post by billkou » Wed Sep 25, 2013 6:31 am

botonakis wrote:
billkou wrote:Βρήκα κάποιο bug όταν το χρησιμοποιούμε σε συνδυασμό με το html module ( το welcome module δηλαδή ), στην 1.5.6

Έχει κάποιο limit λογικά ( υποθέτω ), όπου αν βάλεις 1 παραπάνω module πέρα απο αυτό το limit, τότε τα modules που έχεις φτιάξει εξαφανίζονται. Στον ckeditor που παρέχεις στο zip, αυτό συμβαίνει στα 10-13 modules αν θυμάμαι καλά, ενώ στον default του opencart, στα 40-45.

Με το που πατήσεις save, εξαφανίζονται όλα κατευθείαν.
Μπορείς να μας κάνεις κάποιο screenshot, γιατί προσωπικά δε κατάλαβα τι εννοείς. Ο editor αυτός αλλάζει στα προϊόντα.
Δεν αλλάζει μόνο στα προϊόντα. Όπου υπάρχει editor αλλάζει, τουλάχιστον στο 1.5.6 που τρέχω δηλαδή.

Χρησιμοποιώ το welcome module ως html module για να έχω text σε κάθε κατηγορία και υποκατηγορία, κάτω απο το content. Όπως καταλαβαίνεις, επειδή οι κατηγορίες είναι πάρα πολλές, πρέπει να φτιάξω πάρα πολλά τέτοια modules. Όταν λοιπόν χρησιμοποιώ τον "παλιό" editor, μετά απο ένα σημείο, ( 10-13 modules δηλαδή ) όταν κάνω save και επιστρέψω στο module για να προσθέσω και άλλα, χάνονται τα πάντα.

Στον "νέο" editor αυτό συμβαίνει στα 40+, αλλα συνεχίζει να συμβαίνει.

Προσπάθησε να το αναπαράγεις προσθέτοντας welcome modules απανωτά, με κείμενο και λογικά θα το δεις.

New member

Posts

Joined
Mon Sep 02, 2013 6:41 am

Post by aijaki21 » Thu Sep 26, 2013 7:05 am

Κώστα καλησπέρα,

Το εγκατέστησα αλλά δεν μου το ανοίγει.. Στο πεδίο περιγραφεί μου εμφανίζει μόνο έναν text editor και ότι είχα γράψει σε μορφή html.

Έχω έκδοση 1.5.5.1.

Φαντάζεσαι τι μπορεί να έχω κάνει λάθος;;

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 26, 2013 6:43 am

Post by botonakis » Thu Sep 26, 2013 3:55 pm

aijaki21 wrote:Κώστα καλησπέρα,

Το εγκατέστησα αλλά δεν μου το ανοίγει.. Στο πεδίο περιγραφεί μου εμφανίζει μόνο έναν text editor και ότι είχα γράψει σε μορφή html.

Έχω έκδοση 1.5.5.1.

Φαντάζεσαι τι μπορεί να έχω κάνει λάθος;;
Σε ίδια περίπτωση, πατώντας CTRL+F5 για full refresh όλα δούλεψαν σωστά. Κρατάει cache ο browser σου.
Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι με κάποια extensions που μπορεί να μπουν, ενδέχεται να μην δουλεύει 100%.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece

Post by billkou » Thu Sep 26, 2013 5:10 pm

botonakis wrote:
aijaki21 wrote:Κώστα καλησπέρα,

Το εγκατέστησα αλλά δεν μου το ανοίγει.. Στο πεδίο περιγραφεί μου εμφανίζει μόνο έναν text editor και ότι είχα γράψει σε μορφή html.

Έχω έκδοση 1.5.5.1.

Φαντάζεσαι τι μπορεί να έχω κάνει λάθος;;
Σε ίδια περίπτωση, πατώντας CTRL+F5 για full refresh όλα δούλεψαν σωστά. Κρατάει cache ο browser σου.
Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι με κάποια extensions που μπορεί να μπουν, ενδέχεται να μην δουλεύει 100%.
Καλημέρα, μήπως κοίταξες αυτό που είπα παραπάνω; Σου το έκανε εσένα ή είναι θέμα που αντιμετωπίζω μόνο εγώ;

New member

Posts

Joined
Mon Sep 02, 2013 6:41 am

Post by botonakis » Thu Sep 26, 2013 5:20 pm

billkou wrote:
botonakis wrote:
aijaki21 wrote:Κώστα καλησπέρα,

Το εγκατέστησα αλλά δεν μου το ανοίγει.. Στο πεδίο περιγραφεί μου εμφανίζει μόνο έναν text editor και ότι είχα γράψει σε μορφή html.

Έχω έκδοση 1.5.5.1.

Φαντάζεσαι τι μπορεί να έχω κάνει λάθος;;
Σε ίδια περίπτωση, πατώντας CTRL+F5 για full refresh όλα δούλεψαν σωστά. Κρατάει cache ο browser σου.
Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι με κάποια extensions που μπορεί να μπουν, ενδέχεται να μην δουλεύει 100%.
Καλημέρα, μήπως κοίταξες αυτό που είπα παραπάνω; Σου το έκανε εσένα ή είναι θέμα που αντιμετωπίζω μόνο εγώ;
Δεν έχω 1.5.6 με πολλά προϊόντα ή extensions για να το δοκιμάσω. Σε ένα demo που άνοιξα local, με 1.5.6, δουλεύει κανονικά. :-\

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece

Post by billkou » Thu Sep 26, 2013 5:28 pm

botonakis wrote: Δεν έχω 1.5.6 με πολλά προϊόντα ή extensions για να το δοκιμάσω. Σε ένα demo που άνοιξα local, με 1.5.6, δουλεύει κανονικά. :-\
Θα δοκιμάσω και κάποιο html module να δω την συμπεριφορά του αν και πιστεύω πως το ίδιο θα κάνει μετά απο ένα σημείο. Θα το βάλω και στο αγγλικό thread να δω αν το έχει συναντήσει κανείς να μου πουν την άποψη τους.

Όπως και να'χει, ευχαριστώ. :)

New member

Posts

Joined
Mon Sep 02, 2013 6:41 am

Post by aijaki21 » Fri Sep 27, 2013 3:56 am

botonakis wrote:
aijaki21 wrote:Κώστα καλησπέρα,

Το εγκατέστησα αλλά δεν μου το ανοίγει.. Στο πεδίο περιγραφεί μου εμφανίζει μόνο έναν text editor και ότι είχα γράψει σε μορφή html.

Έχω έκδοση 1.5.5.1.

Φαντάζεσαι τι μπορεί να έχω κάνει λάθος;;
Σε ίδια περίπτωση, πατώντας CTRL+F5 για full refresh όλα δούλεψαν σωστά. Κρατάει cache ο browser σου.
Μέχρι στιγμής γνωρίζω ότι με κάποια extensions που μπορεί να μπουν, ενδέχεται να μην δουλεύει 100%.
Κώστα τελικά βρήκα το λάθος. Στις οδηγίες σου αναφέρεις "Αποσυμπιέστε το αρχείο και θα δημιουργηθεί ένας φάκελος ckeditor. Ανεβάστε ολόκληρο τον φάκελο μέσα στον φάκελο: admin/view/javascript/"
Μεσα στο φάκελο όμως έχει 2 φακέλους(MACOSX kai ckeditor) με αποτέλεσμα το path να γίνεται /www/admin/view/javascript/ckeditor/ckeditor
. Αντεγραψα τα αρχεία του τελευταίου ckeditor στον προηγούμενο φάκελο και επαιξε κανονικά..

Thanks!!

Newbie

Posts

Joined
Thu Sep 26, 2013 6:43 am

Post by harisb » Fri Sep 27, 2013 6:08 pm

Kwn/ne Kalispera,

Xrhsimopoiw opencart 1.5.5.1 (upgraded) k o editor gia tin perigrafh proiontwn exei allaksei, den kserw giati ton ekanan me limitations.

Katevasa k egkatestisa tin version 3 pou eftiakses gia tin veltiwsh tou editor k mou emfanizei pali tin defaul. Prepei na allaksw k kati allo?

Euxaristw!
Haris

Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 21, 2013 7:02 am

Post by botonakis » Fri Sep 27, 2013 6:23 pm

Έκανες σωστά την εγκατάσταση με τα βήματα που αναφέρω;

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece

Post by harisb » Fri Sep 27, 2013 11:17 pm

botonakis wrote:Έκανες σωστά την εγκατάσταση με τα βήματα που αναφέρω;
Κώστα Καλησπέρα,

Τα βήματα τα έκανα όλα σωστά! Αυτό που δεν έκανα ήταν CTRL+F5. Δουλεύει τέλεια! Όχι μόνο δεν είσαι ο περίεργος αλλά απορώ γιατί στα upgrade που έκαναν αφαίρεσαν functionality από ton editor.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το χρόνο σου!

Χάρης

Newbie

Posts

Joined
Sun Apr 21, 2013 7:02 am

Post by botonakis » Fri Sep 27, 2013 11:21 pm

harisb wrote:
botonakis wrote:Έκανες σωστά την εγκατάσταση με τα βήματα που αναφέρω;
Κώστα Καλησπέρα,

Τα βήματα τα έκανα όλα σωστά! Αυτό που δεν έκανα ήταν CTRL+F5. Δουλεύει τέλεια! Όχι μόνο δεν είσαι ο περίεργος αλλά απορώ γιατί στα upgrade που έκαναν αφαίρεσαν functionality από ton editor.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το χρόνο σου!

Χάρης
Κοίτα γενικά, πολλοί δε χρησιμοποιούν το OpenCart για eshop όπως εμείς. Υπάρχουν κάποιοι που παίζουν με τα "βασικά".
Χαίρομαι που σου δούλεψε και σου αρέσει.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece

Post by billkou » Thu Oct 03, 2013 9:53 pm

botonakis wrote:
harisb wrote:
botonakis wrote:Έκανες σωστά την εγκατάσταση με τα βήματα που αναφέρω;
Κώστα Καλησπέρα,

Τα βήματα τα έκανα όλα σωστά! Αυτό που δεν έκανα ήταν CTRL+F5. Δουλεύει τέλεια! Όχι μόνο δεν είσαι ο περίεργος αλλά απορώ γιατί στα upgrade που έκαναν αφαίρεσαν functionality από ton editor.

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για το χρόνο σου!

Χάρης
Κοίτα γενικά, πολλοί δε χρησιμοποιούν το OpenCart για eshop όπως εμείς. Υπάρχουν κάποιοι που παίζουν με τα "βασικά".
Χαίρομαι που σου δούλεψε και σου αρέσει.

Καλησπέρα και πάλι.

Αν θες ρίξε μία ματιά εδώ : http://www.opencart.com/index.php?route ... html%20pro

Στην περιγραφή λέει : Important:
- If you experiencing disappearing modules, at save, you propably exceeded the maximum data that can be saved in the database.
- To solve this problem, you have to change the type of "value" field in your database in "setting" table to "LONGTEXT".


Επειδή δεν θέλω να αγοράσω το module, του έστειλα email ώστε να μου πει τι ακριβώς θέλει αλλαγή στην βάση ώστε να το κάνω χωρίς να χρεώνομαι χωρίς λόγο για κάτι που κάνω με άλλα free modules, αλλά μάλλον δεν του άρεσε η ιδέα ;D ;D

Μήπως γνωρίζεις σε τι μπορεί να αναφέρεται; Είναι για το πρόβλημα με το οτι χάνονται τα modules μετά απο ένα σημείο εάν είναι πάρα πολλά.

Σε ευχαριστώ :)

New member

Posts

Joined
Mon Sep 02, 2013 6:41 am

Post by botonakis » Thu Oct 03, 2013 9:57 pm

- To solve this problem, you have to change the type of "value" field in your database in "setting" table to "LONGTEXT".
Καλησπέρα,
αυτό που γράφει εδώ, δεν έχει να κάνει με τον editor καθόλου! Είναι καθαρά αλλαγή στη βάση δεδομένων και έχει μια βάση για το πρόβλημα που αναφέρεις.
Θα σου στείλω μέσω pm τι να κάνεις γιατί εδώ βγαίνουμε off topic με αυτό.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Tue Jan 24, 2012 7:55 pm
Location - Athens, Greece

Post by billkou » Thu Oct 03, 2013 10:23 pm

botonakis wrote:
- To solve this problem, you have to change the type of "value" field in your database in "setting" table to "LONGTEXT".
Καλησπέρα,
αυτό που γράφει εδώ, δεν έχει να κάνει με τον editor καθόλου! Είναι καθαρά αλλαγή στη βάση δεδομένων και έχει μια βάση για το πρόβλημα που αναφέρεις.
Θα σου στείλω μέσω pm τι να κάνεις γιατί εδώ βγαίνουμε off topic με αυτό.
Όντως είμαστε off topic. Αν θέλεις ναι στείλε μου pm για να μην παρασυρθεί το thread :)

New member

Posts

Joined
Mon Sep 02, 2013 6:41 am

Post by billkou » Sat Oct 19, 2013 5:44 am

Καλησπέρα.

Εντόπισα το εξής πρόβλημα.

Οι χαρακτήρες που σώζει ο editor, είναι λάθος όταν χρησιμοποιούμε την Ελληνική γλώσσα. Είναι της μορφής :

Code: Select all

>Αυτό είναι δοκιμαστικό κείμενο για να δώ την κωδικοποίηση
Το είδα κατά τύχη στο eshop που στήνω και επειδή έχω πολλά plugins στο συγκεκριμένο, έστησα εκ νέου ένα opencart 1.5.6 με vqmod, το html everywhere plugin, το journal theme που χρησιμοποιώ, και τέλος έβαλα και τον editor.

Μέχρι να τον βάλω, το text φαινόταν μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα. Αναφέρομαι στο text το οποίο είναι για παράδειγμα της κάθε κατηγορίας, η περιγραφή της π.χ.

Το meta description και τo meta keywords δεν επηρεάζονται.

New member

Posts

Joined
Mon Sep 02, 2013 6:41 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests