Post by antstyl » Sat Jul 20, 2013 5:42 am

Καλησπέρα σε όλους,

θέλω να δημιουργήσω ένα νέο eshop με ακριβώς τα ίδια προϊόντα που έχει ένα υπάρχων eshop μου.
Επειδή με το γνωστό import / export tool δεν γίνεται λόγω υπέρβασης ορίου μνήμης του hosting, μπορώ να κάνω αντιγραφή όλων των αρχείων του eshop σε ένα νέο φάκελο και της βάσης δεδομένων σε μια νέα?
Θα μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ίσως αργότερα που δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή?
Last edited by antstyl on Tue Aug 20, 2013 6:16 pm, edited 3 times in total.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 12, 2012 5:40 pm

Post by People's Code » Sun Jul 21, 2013 7:58 am

Κάνεις export τη παλιά βάση από το phpmyadmin και εκεί δημιουργείς μία νέα βάση και κάνεις import τη παλιά.

Αντιγράφεις όλα τα αρχεία σε άλλο φάκελο και εισάγεις τα νέα paths στα config.php και admin/config.php

PeoplesCode.com - Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2012 5:30 am
Location - Glyfada, Hellas

Post by antstyl » Mon Jul 22, 2013 2:42 am

Ok σε ευχαριστώ πολύ.
και εγώ αυτό σκέφτηκα να κάνω απλά ήθελα να σιγουρευτώ ότι δεν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 12, 2012 5:40 pm

Post by antstyl » Fri Aug 16, 2013 12:14 am

Αφού έγινε η μεταφορά όλων των αρχείων και της βάσης δεδομένων και ενώ όλα λειτουργούν κανονικά,
δεν ανοίγουν τα προϊόντα! Βγάζει σφάλμα 500. Το πρόβλημα δημιουργείται μόνο όταν αλλάξω το θέμα και βάλω ένα νέο που ήθελα. Κρατώντας το θέμα που είχε και το παλιό site ανοίγουν κανονικά.
Προτού κάνω την τελική μεταφορά, είχα κάνει και μια δοκιμαστική και εκεί άνοιγαν κανονικά.
Δοκίμασα να απενεργοποιήσω και το SEO μήπως ευθύνεται αυτό αλλά τα ίδια.

Έχει κανείς κάποια ιδέα τι να κοιτάξω?

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 12, 2012 5:40 pm

Post by People's Code » Fri Aug 16, 2013 3:40 pm

- Το error log του server
- Τα permissions των αρχείων του template

PeoplesCode.com - Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2012 5:30 am
Location - Glyfada, Hellas

Post by antstyl » Sat Aug 17, 2013 4:02 am

Δεν υπάρχει κανένα σφάλμα στο log και επίσης τα permissions είναι κανονικά όπως και στα άλλα θέματα.
Έκανα εκ νέου μεταφορά των αρχείων και της βάσης μηπως είχε γίνει κάτι λάθος αλλά και πάλι τα ίδια.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 12, 2012 5:40 pm

Post by People's Code » Sat Aug 17, 2013 4:40 am

Προτού κάνω την τελική μεταφορά, είχα κάνει και μια δοκιμαστική και εκεί άνοιγαν κανονικά.
Δηλαδή το νέο template offline λειτουργεί κανονικά και βγάζει το error μόνο online ?
Δοκίμασα να απενεργοποιήσω και το SEO μήπως ευθύνεται αυτό αλλά τα ίδια.
Δοκίμασες να αφαιρέσεις και τα .htaccess ?
Δεν υπάρχει κανένα σφάλμα στο log και επίσης τα permissions είναι κανονικά όπως και στα άλλα θέματα.
Δεν αναφέρομαι στο log file του Opencart, αλλά στο logfile του server σου. Δεν μπορεί να μην καταγράφεται κάτι εκεί.

PeoplesCode.com - Επίσημος Αντιπρόσωπος OpenCart
Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2012 5:30 am
Location - Glyfada, Hellas

Post by antstyl » Sat Aug 17, 2013 4:50 am

Δεν το δοκιμασα offline, απλα σε ένα άλλο δοκιμαστικό που είχα κάνει λειτουργούσε ΟΚ.
Τώρα που πήγα να το κάνω κανονικά από την αρχή, δεν ανοίγουν πλέον οι σελίδες των προϊόντων. Εάν αλλάξω το θέμα στο παλιό δεν υπάρχει πρόβλημα

Αφαίρεσα και το htaccess αλλά το ίδιο.

Στο log του server, στο error log δεν δείχνει κάτι την στιγμή που πάτησα να ανοίξει η σελίδα του προϊόντος.
Στο access log γραφει αυτό

5.55.4.199 - - [16/Aug/2013:23:47:18 +0300] "GET /LG-Libero-E-E09EK HTTP/1.1" 500 383 "http://www.bestmalleshop.gr/" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/28.0.1500.95 Safari/537.36"

που είναι το προϊόν που πήγα να ανοίξω αλλά δεν δείχνει σφάλμα εδώ.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 12, 2012 5:40 pm

Post by antstyl » Sat Aug 17, 2013 5:00 am

Ήταν κάτι που έπρεπε να έχω κάνει από την αρχή!

Απενεργοποίησα ένα ένα τα vqmods και βρέθηκε ένα το οποίο σε αρνητική τιμή, εμφάνιζε το επικοινωνήστε μαζί μας που δημιουργούσε το πρόβλημα! Δεν γνωρίζω ακόμα το γιατί αλλά θα το ψάξω!

Ευχαριστώ πολύ και πάλι για τον χρόνο σου.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Mon Nov 12, 2012 5:40 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests