Post by rodolfos » Tue May 28, 2013 7:26 pm

Στο back....
με νομισμα e

Βαζω μια τιμη σε ενα προιον 100 .
επιλεγω..
Φορολογική Κλάση: κανενα
και στις ρυθμισεις-
συστημα-ρυθμισεις - επιλογες ..

Εμφάνιση Τιμών με Φόρο: Όχι
Χρήση Διεύθυνσης Φορολόγησης Καταστήματος: κανενα
Χρήση Διεύθυνσης Φορολόγησης Πελάτη: κανενα.

Στο site περνω...

κωδικος προιοντος ποσοτητα τιμη μοναδας συνολο
1234 1 77,31 77,31
μερικο συνολο 77,31
συνολο 77,31
Ενω θα επρεπε να περνω 100..

οταν επιλεξω ..

Φορολογική Κλάση: φπα16%
και στις ρυθμισεις-
συστημα-ρυθμισεις - επιλογες ..
Εμφάνιση Τιμών με Φόρο: Ναι

στο site περνω..
Στο site περνω...

κωδικος προιοντος ποσοτητα τιμη μοναδας συνολο
1234 1 89,68 89,68
μερικο συνολο 77,31
16% 12,37
συνολο 77,31

Ερωτηση..
Αφου εγω βαζω τιμη στο προιον 100 γιατι αυτο κανει αποφορολογιση απο τα 89,68?
100- 89,68=10,32 γιατι σημβαινει αυτο? Που πανε αυτα τα 10,32?

Εγκατασταση σε 1.55.1 default Theme

μεταφραση γλωσσας μονο απο την Opencart-Hellas
και καποιο extension “Προσθήκες Γλώσσας” απο την Opencart-Hellas το οποιο μου βγαζε ενα σφαλμα, εσβησα τα αρχεια απο το Vqmod και τωρα ειναι οκ.
Εχω μονο ελληνικη γλωσσα ,διεγραψα την αγγλικη .

Καμια βοηθεια παρακαλω?

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 05, 2012 6:01 pm

Post by Opencart-Hellas » Wed May 29, 2013 3:28 am

Έχεις ελέγξει ότι τα προϊόντα δεν έχουν έκπτωση ? Μήπως κάπου έχεις δηλώσει αρνητικό φόρο ?

Opencart-Hellas.gr - Η Ελληνική κοινότητα του Opencart
Πλήρης Ελληνική μετάφραση OpenCart


User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Jul 27, 2012 5:30 am
Location - Athens, Hellas

Post by rodolfos » Wed May 29, 2013 6:31 am

απο τις ρυθμισεις ..
Αρχική :: Προϊόντα ..
Γενικά Δεδομένα Σύνδεσμοι Χαρακτηριστικά Επιλογές Εκπτώσεις Προσφορές Εικόνες Πόντοι Ανταμοιβής Σχεδιασμός
δεν εχω πειραξει τιποτα απο την αρχικη εγκατασταση..
εκπτωσεις - προσφορες ειναι κενες.

οταν λες αρνητικο φορο τι ενοεις?

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 05, 2012 6:01 pm

Post by rodolfos » Wed May 29, 2013 2:37 pm

Μαλλον εκανα βλακεια ,καποια ρυθμιση ειναι απο την αρχη που δεν ξερω πως να την απενεργοποιησω..
Εκανα νεα εγκατασταση..
χωρις να πειραξω τιποτα ,ουτε γλωσσες ουτε modules ουτε τπτ ...δημιουργω ενα προιον ,
βαζω τιμη 100 ,

στο σιτε δειχνει το προιον 77.81€
δεν ξερω τι φταιει ..καμια βοηθεια ?????????

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 05, 2012 6:01 pm

Post by rodolfos » Wed May 29, 2013 3:44 pm

Η λυση ηταν το Flat Rate.. Απο την αρχικη εχει προεπιλεγμενο το Flat Rate σε 5.

Newbie

Posts

Joined
Thu Apr 05, 2012 6:01 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest