Post by splach » Fri Jan 16, 2009 1:01 pm

Hey guys,

I hope this isn't a dumb question, but I couldn't find it in the forums. I just installed and logged into the admin interface. I get no menu (the whole admin, catalog, extensions, etc bar). I tried in both FireFox and IE. When I turn on script debugging it complains about cmThemeDefault is undefined and _cmSplit is undefined. I am able to run the admin pages by modifying the URL parameters but it makes for very slow going.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jan 16, 2009 12:25 pm

Post by splach » Fri Jan 16, 2009 2:06 pm

Okay I just wiped EVERYTHING and installed 0.7.6 and I am still getting the same errors...

Newbie

Posts

Joined
Fri Jan 16, 2009 12:25 pm

Post by splach » Fri Jan 16, 2009 2:41 pm

Okay I found the fix for this. The code in menu.tpl is looking for "JSCookMenu/" and "JSCookMenu.js" however after installing I had "jscookmenu/" and "jscookmenu.js".

I copied everything from "jscookmenu/" to "JSCookMenu/" and renamed "jscookmenu.js" to "JSCookMenu.js" and *poof* now I have menus.

Newbie

Posts

Joined
Fri Jan 16, 2009 12:25 pm

Post by Qphoria » Fri Jan 16, 2009 7:57 pm

Why would you install 0.7.6? That version is from 2 years ago.
Please install the latest version of 0.7.9

OpenCart 2.0.x Mod Update Info

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by hm2k » Mon Jan 19, 2009 12:07 am

This is a non-opencart issue.

This has been seen before, search the forums for it.

We distribute JSCookMenu in exactly the same way as JSCookMenu does, the problem is the way you are extracting the files and folders from the zip file, as lower case, or your filesystem is doing it.
Last edited by hm2k on Tue Jan 20, 2009 9:07 am, edited 1 time in total.

UK Web Hosting


User avatar
Global Moderator

Posts

Joined
Tue Mar 11, 2008 9:06 am
Location - UK
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests