Post by Seguer » Thu Mar 22, 2007 3:27 pm

Hey guys,

Sections of the site (namely the header and the sidebar) appear to be missing. I have already fixed the language array problem (where variable names show up instead of text) but I don't know about this one.

The site is here: http://seguer.ifastnet.com/ic/assignment/

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 22, 2007 3:26 pm

Post by Daniel » Thu Mar 22, 2007 10:04 pm

I'm going to try to release the next version of opencart today.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Daniel » Thu Mar 22, 2007 10:37 pm

Seguer wrote: Hey guys,

Sections of the site (namely the header and the sidebar) appear to be missing. I have already fixed the language array problem (where variable names show up instead of text) but I don't know about this one.

The site is here: http://seguer.ifastnet.com/ic/assignment/
Do you have the modules directory setup properly in config.php?

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Seguer » Fri Mar 23, 2007 5:20 am

I haven't touched config.php at all yet, save to chmod it to 777.

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 22, 2007 3:26 pm

Post by Daniel » Fri Mar 23, 2007 6:43 am

ok, well with 0.6 in the index.php it loads all the files in the modules directory. It seems that that your installed version is not reading any module files.

I think the directories are mixed up.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by Seguer » Fri Mar 23, 2007 5:27 pm

Strange. I checked it after reading your reply, it's set to /home/seguer/...etc which is correct, so not sure what's going on. Hopefully the new version will solve this anyway!

Newbie

Posts

Joined
Thu Mar 22, 2007 3:26 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests