Post by rbuckthal » Tue Dec 09, 2008 7:00 am

It installed without any errors.  I deleted the install directoy, changed permission as directed.  The first page of the catalog works, and admin works.  But that's it.  Clicking on "HOME' - webpage not found.  Same as all the other tabs. 

What did I do wrong, how do I recover?

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 09, 2008 2:38 am

User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by rbuckthal » Tue Dec 09, 2008 7:25 am

I downloaded the latest verson from OpenCart home page today...  Is there a newer version then 0.7.8?  If so, why is it not on the OpenCart site?

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 09, 2008 2:38 am

Post by rbuckthal » Tue Dec 09, 2008 7:57 am

This worked for me:

Here is how to be able to turn on and off url Aliases in admin for version 0.7.8

In this file:

library/environment/url.php

change:

if (!preg_match('/\/admin\/index.php/',$_SERVER['PHP_SELF'])) {

to

if ((!preg_match('/\/admin\/index.php/',$_SERVER['PHP_SELF'])) && ($this->config->get('config_url_alias'))) {

-------

After having done this change you can get turn off the use of url rewrites simply by going into your shops admin under

Admin >. Configuration >> Settings

and set

Use URL Alias: to "false" if you can't or simply dont want to use url rewites on your server/hosting set-up


And if you later on change your mind and want to use them, then its just to switch them to "on" again in the admin.

If you have them set to "on" then also make sure that you have a correctly set-up .htaccess file in your shops main folder.

Newbie

Posts

Joined
Tue Dec 09, 2008 2:38 am

Post by Qphoria » Tue Dec 09, 2008 8:50 am

Yes great. Now click the link I gave you and download the latest 0.7.9 release. You are only wasting your time with that 0.7.8 release

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests