Page 1 of 1

Admin frontend?

Posted: Thu Aug 21, 2008 7:15 pm
by goro
Hi!

The admin frontend is not available after a fresh installation, but the site is still working. Why?

http://jakabstudio.hu/admin/
Version: 0.7.7

Any idea, or solution is welcome!
Thanks!

Re: Admin frontend?

Posted: Thu Aug 21, 2008 8:10 pm
by JNeuhoff
Have you checked you admin/config.php file? Make sure it has the correct settings in there.

Re: Admin frontend?

Posted: Thu Aug 21, 2008 8:29 pm
by goro
JNeuhoff wrote: Have you checked you admin/config.php file? Make sure it has the correct settings in there.
admin/config.php:

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://jakabstudio.hu/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://jakabstudio.hu/');
define('HTTP_IMAGE', 'http://jakabstudio.hu/image/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', '');
define('HTTPS_IMAGE', '');

// DIR
define('DIR_CACHE', '/var/www/jakabstudio.hu/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/var/www/jakabstudio.hu/download/');
define('DIR_IMAGE', '/var/www/jakabstudio.hu/image/');
define('DIR_LIBRARY', '/var/www/jakabstudio.hu/library/');
define('DIR_MODEL', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/model/');
define('DIR_CONTROLLER', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/controller/');
define('DIR_LANGUAGE', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/language/');
define('DIR_EXTENSION', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/extension/');
define('DIR_TEMPLATE', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/template/');

// CATALOG
define('DIR_CATALOG_TEMPLATE', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/template/');

// DB
define('DB_HOST', 'localhost');
define('DB_USER', 'xxx');
define('DB_PASSWORD', 'xxx');
define('DB_NAME', 'xxx');
?>
config.php:

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://jakabstudio.hu/');
define('HTTP_IMAGE', 'http://jakabstudio.hu/image/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', '');
define('HTTPS_IMAGE', '');

// DIR
define('DIR_CACHE', '/var/www/jakabstudio.hu/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/var/www/jakabstudio.hu/download/');
define('DIR_IMAGE', '/var/www/jakabstudio.hu/image/');
define('DIR_LIBRARY', '/var/www/jakabstudio.hu/library/');
define('DIR_MODEL', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/model/');
define('DIR_CONTROLLER', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/controller/');
define('DIR_LANGUAGE', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/language/');
define('DIR_EXTENSION', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/extension/');
define('DIR_TEMPLATE', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/template/');

// DB
define('DB_HOST', 'localhost');
define('DB_USER', 'xxx');
define('DB_PASSWORD', 'xxx');
define('DB_NAME', 'xxx');
?>
i see, everything it's ok.

Re: Admin frontend?

Posted: Thu Aug 21, 2008 9:18 pm
by bruce
make sure that output buffering is turned on in php configuration on your server and that errors are allowed to come to the browser and not simply logged on the server