Post by goro » Thu Aug 21, 2008 7:15 pm

Hi!

The admin frontend is not available after a fresh installation, but the site is still working. Why?

http://jakabstudio.hu/admin/
Version: 0.7.7

Any idea, or solution is welcome!
Thanks!

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 21, 2008 7:09 pm

Post by JNeuhoff » Thu Aug 21, 2008 8:10 pm

Have you checked you admin/config.php file? Make sure it has the correct settings in there.

Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * Number Option * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster * Survey Plus


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by goro » Thu Aug 21, 2008 8:29 pm

JNeuhoff wrote: Have you checked you admin/config.php file? Make sure it has the correct settings in there.
admin/config.php:

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://jakabstudio.hu/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'http://jakabstudio.hu/');
define('HTTP_IMAGE', 'http://jakabstudio.hu/image/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', '');
define('HTTPS_IMAGE', '');

// DIR
define('DIR_CACHE', '/var/www/jakabstudio.hu/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/var/www/jakabstudio.hu/download/');
define('DIR_IMAGE', '/var/www/jakabstudio.hu/image/');
define('DIR_LIBRARY', '/var/www/jakabstudio.hu/library/');
define('DIR_MODEL', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/model/');
define('DIR_CONTROLLER', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/controller/');
define('DIR_LANGUAGE', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/language/');
define('DIR_EXTENSION', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/extension/');
define('DIR_TEMPLATE', '/var/www/jakabstudio.hu/admin/template/');

// CATALOG
define('DIR_CATALOG_TEMPLATE', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/template/');

// DB
define('DB_HOST', 'localhost');
define('DB_USER', 'xxx');
define('DB_PASSWORD', 'xxx');
define('DB_NAME', 'xxx');
?>
config.php:

Code: Select all

<?php
// HTTP
define('HTTP_SERVER', 'http://jakabstudio.hu/');
define('HTTP_IMAGE', 'http://jakabstudio.hu/image/');

// HTTPS
define('HTTPS_SERVER', '');
define('HTTPS_IMAGE', '');

// DIR
define('DIR_CACHE', '/var/www/jakabstudio.hu/cache/');
define('DIR_DOWNLOAD', '/var/www/jakabstudio.hu/download/');
define('DIR_IMAGE', '/var/www/jakabstudio.hu/image/');
define('DIR_LIBRARY', '/var/www/jakabstudio.hu/library/');
define('DIR_MODEL', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/model/');
define('DIR_CONTROLLER', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/controller/');
define('DIR_LANGUAGE', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/language/');
define('DIR_EXTENSION', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/extension/');
define('DIR_TEMPLATE', '/var/www/jakabstudio.hu/catalog/template/');

// DB
define('DB_HOST', 'localhost');
define('DB_USER', 'xxx');
define('DB_PASSWORD', 'xxx');
define('DB_NAME', 'xxx');
?>
i see, everything it's ok.

Newbie

Posts

Joined
Thu Aug 21, 2008 7:09 pm

Post by bruce » Thu Aug 21, 2008 9:18 pm

make sure that output buffering is turned on in php configuration on your server and that errors are allowed to come to the browser and not simply logged on the server

Active Member

Posts

Joined
Wed Dec 12, 2007 2:26 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests