Post by webmastercorey » Thu May 08, 2008 2:15 am

Hey I was having trouble installing on one of my client's websites. It went through the installation progress but after it says: "Go to Administration" and "Go to Store" I get the following errors:

For the Store

Code: Select all

Notice: Use of undefined constant DIR_LIBRARY - assumed 'DIR_LIBRARY' in C:\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store\index.php on line 25

Warning: include(DIR_LIBRARYlocator.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store\index.php on line 25

Warning: include(DIR_LIBRARYlocator.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store\index.php on line 25

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'DIR_LIBRARYlocator.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store\index.php on line 25

Fatal error: Class 'Locator' not found in C:\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store\index.php on line 26
For the Admin:

Code: Select all

Notice: Use of undefined constant DIR_LIBRARY - assumed 'DIR_LIBRARY' in C:\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store\admin\index.php on line 19

Warning: require(DIR_LIBRARYlocator.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store\admin\index.php on line 19

Warning: require(DIR_LIBRARYlocator.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in C:\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store\admin\index.php on line 19

Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'DIR_LIBRARYlocator.php' (include_path='.;C:\php5\pear') in C:\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store\admin\index.php on line 19
I open both the config files up inside those folders... blank... uh weird... So I was thinking maybe if I got a config file sample that I could define the config files on my own... perhaps?

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Apr 26, 2008 5:40 pm

Post by pdbs » Thu May 08, 2008 3:01 am

It looks like you have directory access set wrong or the files do not exist.

New member

Posts

Joined
Thu May 08, 2008 2:56 am

Post by pdbs » Thu May 08, 2008 4:34 am


New member

Posts

Joined
Thu May 08, 2008 2:56 am

Post by webmastercorey » Thu May 08, 2008 5:05 pm

Yeah... i'm trying to help out a client that won't move their site to a better server. They're going through some guy that won't give up their control panel information so I can go in and change the mySQL. So I'm not sure if this even installed correctly. I'll try this and check back later. So frustrating...

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Apr 26, 2008 5:40 pm

Post by webmastercorey » Fri May 09, 2008 1:03 am

i'm getting the same problem.

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Apr 26, 2008 5:40 pm

Post by webmastercorey » Fri May 09, 2008 8:53 am

K. Still trying to install on this server. If I don't delete the install file (which i did correctly the first time) and this did in fact install correctly (which i don't think it did) should open cart still allow me to install?

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Apr 26, 2008 5:40 pm

Post by pdbs » Fri May 09, 2008 9:58 am

I am new to OPENCART and I like what I see at this point.
I just installed OPENCART on my server as a test and it functions in  basic mode (out of the box). 
I only patched cache.php  to make it work.

If you want to switch;  I will help you out on my server. OPENCART functions in  basic mode (out of the box). 
I give access to CPANEL  for all my webmasters.  Send me a Private Message  and I will help you.

P.s. I am interested in making OPENCART better than everything else (out of the box).
      I have a stron belief in OPEN Source  and think the best things can be accomplished with the user community.

New member

Posts

Joined
Thu May 08, 2008 2:56 am

Post by webmastercorey » Sat May 10, 2008 4:10 am

Well I already have a place for my client to go if they would want to switch. The problem is... they don't. Does anyone know if OpenCart works with remote databases. That is, after installation I went to the client's database and saw tables that had been created. I got it to "install" but I guess it won't connect.

Anyone else get it to work with remote databases not on "localhost"?

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Apr 26, 2008 5:40 pm

Post by pdbs » Sat May 10, 2008 4:31 am

Yes, I have it working with use of the IP Address. What version of the SQL client do you have on the server?

New member

Posts

Joined
Thu May 08, 2008 2:56 am

Post by webmastercorey » Sat May 10, 2008 3:44 pm

MySQL client version: 3.23.49

I keep getting the errors above. This is so frustrating.

User avatar
New member

Posts

Joined
Sat Apr 26, 2008 5:40 pm

Post by pdbs » Sun May 11, 2008 9:12 pm

Verify
define('HTTP_SERVER', 'URL/PATH/admin/');
define('HTTP_CATALOG', 'URL/PATH/');
define('HTTP_IMAGE', 'URL/PATH/image/');

Is set properly
i.e.  \desygn\herrontrucks\store

\hosting\webhost4life\member\desygn\herrontrucks\store

New member

Posts

Joined
Thu May 08, 2008 2:56 am
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest