Post by uksitebuilder » Sun Sep 04, 2011 3:06 am

might be that you have compression enabled.

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by Qphoria » Sun Sep 04, 2011 4:38 am

Going to release vQmod 2.0 for public use some time this weekend. Likely start a new thread as this one is getting long and difficult to traverse

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by JNeuhoff » Mon Sep 05, 2011 2:56 am

affect wrote:I've been trying to find out why do I get blank pages instead of errors sometimes although I have error_reporting and display_errors set correctly everywhere.
I have had the same issue with the error_reporting ending up with 0 after execution of all my XML files in VQmod 1.2.3. This problem of corrupting the error_reporting doesn't exist in VQmod 2.0 which I have been testing for the past few weeks, so I just kept using that version. Hopefully Q will release it soon to the public because it works quite well, haven't had any issues with this new version.

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by JAY6390 » Mon Sep 05, 2011 6:27 am

JNeuhoff wrote:Hopefully Q will release it soon to the public because it works quite well, haven't had any issues with this new version.
Always good news :) Hopefully it'll be released this week. Will work on the auto installer the next few days to see what I can do about getting it to check if a file is written or not

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by thisisworldwide » Mon Sep 05, 2011 5:40 pm

this is a page of promise haha

im excited for the new release
and your auto installer Jay would be most useful to many

i think ill wait for 2.0 before giving vq a try!

New member

Posts

Joined
Thu Jun 02, 2011 1:57 am

Post by Xsecrets » Mon Sep 05, 2011 9:27 pm

thisisworldwide wrote:this is a page of promise haha

im excited for the new release
and your auto installer Jay would be most useful to many

i think ill wait for 2.0 before giving vq a try!
the auto installer already exists in the latest version. He just has to update it for 2.0 before release, and he's trying to figure a way to check that the changes actually got made to the files. For the vast majority of people the auto-installer in the existing version works fine.

OpenCart commercial mods and development http://spotonsolutions.net
Layered Navigation
Shipment Tracking
Vehicle Year/Make/Model Filter


Guru Member

Posts

Joined
Sun Oct 25, 2009 3:51 am
Location - FL US

Post by JNeuhoff » Tue Sep 06, 2011 3:33 am

JAY6390 wrote:
JNeuhoff wrote:Hopefully Q will release it soon to the public because it works quite well, haven't had any issues with this new version.
Always good news :) Hopefully it'll be released this week. Will work on the auto installer the next few days to see what I can do about getting it to check if a file is written or not
I am afraid I came accross a bug in the new VQmod 2.0, as follows:

Given the XML file which modifies the system/engine/controller.php, by adding some functions at the bottom:

Code: Select all

<modification>
	<id>OpenCart 1.4.9.x core file modifications</id>
	<version>1.4.9.x</version>
	<vqmver>2.0</vqmver>
	<author>JNeuhoff</author>
	<file name="system/engine/controller.php">
		<operation>
			<search position="bottom" offset="1"><![CDATA[]]></search>
			<add><![CDATA[
	public function startsWith( $haystack, $needle ) {
		if (strlen( $haystack ) < strlen( $needle )) {
			return FALSE;
		}
		return (substr( $haystack, 0, strlen($needle) ) == $needle);
	}

	public function endsWith( $haystack, $needle ) {
		if (strlen( $haystack ) < strlen( $needle )) {
			return FALSE;
		}
		return (substr( $haystack, strlen($haystack)-strlen($needle), strlen($needle) ) == $needle);
	}
			]]></add>
		</operation>
	</file>
</modification>
It always results in this at the end of the file:

Code: Select all

	protected function fetch($filename) {
		$file = DIR_TEMPLATE . $filename;
    
global $vqmod; $file = $vqmod->modCheck($file);
		if (file_exists($file)) {
			extract($this->data);
			
      		ob_start();
      
	  		require($file);
      
	  		$content = ob_get_contents();

      		ob_end_clean();

      		return $content;
    	} else {
      		exit('Error: Could not load template ' . $file . '!');
    	}
	}
0
?>
That is, instead of adding the 2 functions, it only added a '0'!

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by JAY6390 » Tue Sep 06, 2011 5:26 am

Is this a code bug or the oc xml bug for the template fetch?

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by JNeuhoff » Tue Sep 06, 2011 4:39 pm

JAY6390 wrote:Is this a code bug or the oc xml bug for the template fetch?
The first modification of the system/engine/controller.php from the vqmod_opencart.xml works fine. It is the other VQmod XML shown in my previous message which causes it to go wrong.

MHC Web Design
Override Engine * Integrated VQMod * Unused Images Manager * Instant Option Price Calculator * TrustPilot Reviews * Google Rich Snippets * Google Tag Manager * Export/Import Tool * SpamBot Buster


User avatar
Expert Member

Posts

Joined
Wed Dec 05, 2007 3:38 am


Post by JAY6390 » Tue Sep 06, 2011 5:21 pm

Oh, so it happens when there is nothing in the search CDATA?

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by srunyon1 » Wed Sep 07, 2011 4:44 am

since adding this mod I get this error on my order update links

Code: Select all

Notice: Undefined variable: order_id in /home4/zigzterc/public_html/shop/catalog/controller/account/order.php on line 110Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home4/zigzterc/public_html/shop/index.php:104) in /home4/zigzterc/public_html/shop/vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home4/zigzterc/public_html/shop/index.php:104) in /home4/zigzterc/public_html/shop/vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 29
please Help..:)
using 1.5.x open cart
and 1.2.3 Vqmod.
used the installer to install it.
and Yes CHMOD'd the files.
Ziggy

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 28, 2010 3:03 pm

Post by Qphoria » Wed Sep 07, 2011 5:38 am

srunyon1 wrote:since adding this mod I get this error on my order update links

Code: Select all

Notice: Undefined variable: order_id in /home4/zigzterc/public_html/shop/catalog/controller/account/order.php on line 110Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home4/zigzterc/public_html/shop/index.php:104) in /home4/zigzterc/public_html/shop/vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home4/zigzterc/public_html/shop/index.php:104) in /home4/zigzterc/public_html/shop/vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 29
please Help..:)
using 1.5.x open cart
and 1.2.3 Vqmod.
used the installer to install it.
and Yes CHMOD'd the files.
Ziggy
Try removing the vqmod_opencart.xml file and see if the error goes away. This is nothing related to vQmod itself. So perhaps a bug in the core or in another vQmod script.

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by JAY6390 » Wed Sep 07, 2011 5:42 am

Yup definitely not vQmod related. Which version specifically are you using? 1.5.x could be one of 8+ versions ;)

Image


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Wed May 26, 2010 11:47 pm
Location - United Kingdom

Post by uksitebuilder » Wed Sep 07, 2011 6:25 am

Its a core bug and fixed in SVN

ImageImageImageImageImage

For Friendly Professional Support - Click Here


User avatar
Guru Member

Posts

Joined
Thu Jun 09, 2011 11:37 pm
Location - United Kindgom

Post by Qphoria » Wed Sep 07, 2011 7:47 am

JAY6390 wrote:Yup definitely not vQmod related. Which version specifically are you using? 1.5.x could be one of 8+ versions ;)
LMAO.... but its true :(

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by hellogoodbye » Wed Sep 07, 2011 11:40 am

Not sure if this is known or posted, but I just got this when selecting Remove on the cart page and clicking Update Cart. I had also applied a coupon code.
Using OpenCart 1.5.1.1 and VQMod 1.2.3

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /system/library/cart.php on line 275Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:104) in /vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:104) in /vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 29

New member

Posts

Joined
Wed May 04, 2011 6:33 am

Post by Qphoria » Wed Sep 07, 2011 12:24 pm

hellogoodbye wrote:Not sure if this is known or posted, but I just got this when selecting Remove on the cart page and clicking Update Cart. I had also applied a coupon code.
Using OpenCart 1.5.1.1 and VQMod 1.2.3

Warning: Illegal offset type in isset or empty in /system/library/cart.php on line 275Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:104) in /vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 28Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:104) in /vqmod/vqcache/vq-system_engine_controller.php on line 29
again, not related to vQmod but instead to the script you are running or a bug in the core

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by srunyon1 » Sat Sep 10, 2011 6:25 am

Ok Yes you are right its not with Vqmod. it does then same thing with it turned off..
Any fix for the bug in the Core?
looks like its version
Version 1.5.1.1

Active Member

Posts

Joined
Thu Jan 28, 2010 3:03 pm

Post by ryanlynx » Sun Sep 11, 2011 5:57 am

Qphoria wrote:Going to release vQmod 2.0 for public use some time this weekend. Likely start a new thread as this one is getting long and difficult to traverse
Has v2.0 been released yet? see some ppl refering to using it, but can't find link here or on your vQmod site

Newbie

Posts

Joined
Sun Sep 11, 2011 4:44 am

Post by Degsey » Sun Sep 11, 2011 10:40 am

Yup I am also eagerly awaiting the new release!

Live Long and Prosper!

Degsey :-]

Visit us at :

http://www.Supreme-Ink.com


User avatar
New member

Posts

Joined
Sun Jun 12, 2011 2:29 am
Location - North Carolina
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests