Post by SoCal » Sat Nov 28, 2009 9:07 am

No "Continue Button" on the "checkout confirmation" page.

The cart seemed to be working great.
I added in some code for the Quantity In Stock (to display on home page and category pages ... works great)
I added in the "copy products" code the was posted on the forum.

THEN A FEW DAYS LATER
I was just doing a test and noticed that after I selected the
DELIVERY INFORATION "hit continue" button, then ...
PAYMENT INFORMATION "hit continue, then ...

CHECKOUT CONFIRMATION ... but there is no button to move the process forward

any ideas ?

socal

New member

Posts

Joined
Fri Nov 07, 2008 3:23 pm

Post by Daniel » Sat Nov 28, 2009 9:31 am

this is a setting in your settings in the admin. please have a look on the options tab.

OpenCart®
Project Owner & Developer.


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Fri Nov 03, 2006 6:57 pm

Post by SoCal » Sat Nov 28, 2009 12:12 pm

In options I see the ...

Checkout Terms:

Forces people to agree to terms before an a customer can checkout.


I checked this and the terms pop up with the button ... then it goes to the next page where I have the problem.

I don't see this in the options tab. Maybe I'm missing something ? :-\

New member

Posts

Joined
Fri Nov 07, 2008 3:23 pm

Post by Qphoria » Sat Nov 28, 2009 1:17 pm

Sounds more like there is a problem with the payment module. That is where the button comes from. What payment module are you using? Try another one

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by SoCal » Sun Nov 29, 2009 1:23 am

Hey Q,

I'm using the authnet.aim

I'll play around with the others and see if they are working.

New member

Posts

Joined
Fri Nov 07, 2008 3:23 pm

Post by SoCal » Sun Nov 29, 2009 1:48 am

Hey Q,

I'm using the Auth.net AIM payment module.

Tried out PalPal and Cash on Deliver (both worked fine)

Tried out opencart 1.3.4 along with Authorize.net AIM on a second completely different site, domain, etc.

had the same issue. No Continue Button when I get to the Checkout Confirmation page.

but ... paypay and cash on demand work on both. ???


Any fix recommendation on the Authorize.net

New member

Posts

Joined
Fri Nov 07, 2008 3:23 pm

Post by Qphoria » Sun Nov 29, 2009 5:14 am

need a link

Image
Donate!|OpenCart Basics|GeoZones
Image


User avatar
Administrator

Posts

Joined
Tue Jul 22, 2008 3:02 am

Post by SoCal » Sun Nov 29, 2009 6:52 am


New member

Posts

Joined
Fri Nov 07, 2008 3:23 pm

Post by SoCal » Mon Nov 30, 2009 5:55 am

Hello Q and Daniel,

I figured out the source of the problem ... it's with the "DARK" template theme.

When I change my cart back to default the auth.net works fine. When i go to the Dark template theme I get the problem . Too bad ... I love that template.

socal

I'll post the error with the author of the template. Maybe they can tweak it.

New member

Posts

Joined
Fri Nov 07, 2008 3:23 pm
Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests