Post by jllwton » Tue Mar 06, 2012 6:38 pm

I'm having serious slow-down issues with my store when using Internet Explorer 8. The odd thing is that the site works fine on IE7 and IE9 (and every other browser I've tried it on).

The store's address is http://www.kestrelelectricalsupplies.co.uk

Any guidance would be very much appreciated. Thanks.

Newbie

Posts

Joined
Fri Aug 19, 2011 8:04 pm

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Thu Nov 11, 2010 6:11 pm
Location - New Zealand (Tokomaru, Palmerston North)

Post by Aladdin » Sat Jul 07, 2012 2:53 pm

same problem here with IE..

Regards

New member

Posts

Joined
Tue Apr 24, 2012 5:03 pm

Post by mcamca » Sat Jul 07, 2012 10:50 pm

Re: jllwton - You are using v1.5.1
1. This may be something to do with your theme: kes
2. You have a multitude of the following code appearing in the code of your page (View->Source) as follows:

Code: Select all

<div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;">
	&nbsp;</div>
<div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;">
	&nbsp;</div>
<div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;">
	&nbsp;</div>
<div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;">
	&nbsp;</div>
<div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;">
	&nbsp;</div>
<div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;">
	&nbsp;</div>
<div id="myEventWatcherDiv" style="display:none;">
	&nbsp;</div>
3. IE 8 does display your site faster if "Compatability View" is enabled!
Conclusion: Something in the above is coded using out of date code!
Your theme is so highly modified from the standard v1.5.1 and hence can only suggest that you look at the above.
IE8 has no problem on speed when using Opencart v1.5.1 in the standard format!
----------------------------
Re: Jeremy Fisk
The speed for both your sites is OK in IE8 from here but you have a javascript error in your first site on the home page at line 194 that needs correcting.

User avatar
Active Member

Posts

Joined
Fri Aug 06, 2010 5:57 pm
Who is online

Users browsing this forum: Phungduc4747 and 12 guests